Başkanlar toplantısı tamamlandı

TAKİP ET

İzmir'de bulunan İlçe Belediye Başkanları, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer'in çağrısı üzerine bugün bir araya geldi. İzmir Büyükşehir Belediye Binası'nda İlçe Belediye Başkanlarını tek tek ağırlayan Başkan Soyer, başkanlardan '500 gün' raporu istedi. Kurmayları ile birlikte toplantıya katılan İlçe Belediye Başkanları, Başkan Soyer'e sunum gerçekleştirdi.

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, İlçe Belediye Başkanları ile '500 gün raporu' toplantısında bir araya geldi. Seçimden bu yana geçen süreçte İlçe Belediyeler de nelerin yapıldığı toplantılarda İlçe Belediye Başkanları'nı ağırlayan Tunç Soyer, 3 parça halinde gerçekleştirilecek toplantıların ilk ayağında merkez ilçe başkanlarını ağırladı.  Yaklaşık olarak 30 dakika süren toplantılara İlçe Belediye Başkanları, kurmayları ile birlikte katıldı.

İzmir Büyükşehir Belediyesi Meclis Toplantı Salonu'nda gerçekleştirilen  toplantılarda, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, İlçe Belediye Başkanları'nı tek tek konuk etti.

Basın mensuplarına kapalı olarak gerçekleştirilen toplantılar saat 11.45'de başladı. Ortak yapılacak projelerin de görüşüldüğü toplantıda, görev süresince izlenecek ortak yol haritaları belirlendi.