Basketbol efsanesi ve kızı hayatını kaybetti!

TAKİP ET

NBA efsanelerinden Los Angeles Lakers'ın eski oyuncusu Kobe Bryant Kaliforniya'da bir helikopter kazasında hayatını kaybetti.

NBA efsanelerinden Los Angeles Lakers’ın eski oyuncusu Kobe Bryant Kaliforniya’da bir helikopter kazasında hayatını kaybetti. Efsane basketbolcunun ölüm haberi  spor dünyasını yasa boğdu.

TMZ’nin haberine göre; Kobe Bryant, Kaliforniya’da geçirdiği bir helikopter kazası sonucunda hayatını kaybetti. Ayrıca Kobe Bryant’in 4 kızının da kazada hayatını kaybettiği iddia edildi. Haberde, Kobe Bryant ile birlikte helikopterde bulunan 4 kişi daha hayatını kaybetti. Kobe Bryant’ın eşi Vanessa Bryant’ın ölenler arasında olmadığı aktarıldı.

ESPN DE DOĞRULADI
ESPN de Kobe Brytant’ın hayatını kaybettiği yönündeki haberleri doğruladı.

POLİS DEPARTMANI AÇIKLADI: KURTULAN YOK
Los Angeles Polis Departmanı, helikopter kazasında kurtulan olmadığını açıkladı.

“4 KIZI DA HAYATINI KAYBETTİ”
ABC’de yer alan habere göre de Kobe Bryant’ın yanı sıra 4 kızı da helikopter kazasında hayatını kaybetti.  1996 Draft’ında NBA’e adım atan ve 2016’da kariyerine nokta koyan Kobe’nin hem 8 hem de 24 numaralı formaları Los Angeles Lakers tarafından emekliye ayrılmıştı.
Çok talihsiz bir kaza, bir aielden geriye kalanlar... Asla unutulmayacaksın kobe #KobeBryant
NBA efsanelerinden Los Angeles Lakers’ın eski oyuncusu Kobe Bryant Kaliforniya’da bir helikopter kazasında hayatını kaybetti.
 Tele1
 

basketbol efsana nba kobe hayatını kaybetti kızı kobe bryant