'Başörtüsünü çekip çıkarttı' suçlaması... İşte Erdoğan'ı yalanlayan belge ve görüntü!

TAKİP ET

AKP'li Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın grup toplantısında yayınladığı görüntülerde, CHP'li Tuncay Özkan'ın Cumhuriyet mitinglerinde Naile Ana'nın başörtüsünü çıkardığına ilişkin bir görüntüyü de ekrana verdi. Tuncay Özkan, Erdoğan'a belgelerle yanıt verdi.

AKP'li Cumhurbaşkanı Erdoğan, partisinin grup toplantısında, CHP'nin başörtüsü teklifi ile ilgili açıklamalarda bulundu. Erdoğan, konuşmasının bir bölümünde geçmiş döneme ait görüntüleri ekrana verdi. Görüntülerde, CHP İzmir Milletvekili Tuncay Özkan'ın Cumhuriyet mitinglerinde Naile Ana'nın başörtüsünü zorla çıkardığına dair iddialar Erdoğan'ın sözleriyle yer aldı.

"İFTİRAYLA SİYASET YAPMAYA ÇALIŞIYOR"

CHP İzmir Milletvekili Tuncay Özkan, daha önce de bu konuyla ilgili dava açtığını ve dönemin Başbakanı Erdoğan'ın kendisine 5 bin TL tazminat ödemesine karar verdiğini söyledi ve Erdoğan'ın kendisine iftira atarak siyaset yapmaya çalıştığını ifade etti.

"DEZENFORMASYONUN KAYNAĞI SENSİN, ÖZÜR DİLE ERDOĞAN"

Tuncay Özkan, paylaşımında da "Dezenformasyonun kaynağı sensin. Üslubunu düzelt ve özür dile Erdoğan! İşte gerçekler:" ifadelerini kullandı.

İŞTE O GÖRÜNTÜLER

Bahse konu görüntülerde Tuncay Özkan'ın, Ankara'da düzenlenen Cumhuriyet Mitingi'nde yaptığı konuşmada Naile Ana da Özkan'ın yanında bulunuyordu. Sıcaktan bunalan Naile Ana'nın  başörtüsünü elleriyle geriye atarak saçlarını peş peşe tarayıp terini silmeye çalıştığı görülüyor. 

AKP'nin hazırladığı videoda ise CHP'li Özkan'ın Naile Ana'nın önünde durduğu ve Naile Ana'nın tam başörtüsünü çıkardığı an yer alıyor. 

erdoğan tuncay Özkan başörtüsü Naile Ana