Batuhan Karacakaya: Ailem de kadına şiddet olmadığının farkında!

TAKİP ET

'Aşk-ı Memnu'nun 'Bülent Ziyagil'i olarak ünlenen, son olarak 'Survivor' yarışmasında boy gösteren Batuhan Karacakaya, eski sevgilisi Ayşe Aslanpay'ı darp ettiği iddiasıyla gündeme gelmişti. Önceki gece kız kardeşiyle Etiler'de görüntülünen oyuncuya, 'şiddet' iddiaları soruldu. "Zamanı gelince herkes her şeyi öğrenecek" diyen Karacakaya, hakkındaki iddialara son noktayı koydu.

Oyuncu Batuhan Karacakaya ile sosyal medya fenomeni Ayşe Aslanpay arasında sular durulmuyor. Bir süredir birlikte olan çift, geçtiğimiz aylarda birbirlerinden şiddet gördüklerini iddia edip videolar yayınlamıştı.

Dava açtığını dile getiren Ayşe Aslanpay tüm delilleri mahkemeye sunduğunu açıklamıştı. Ardından Batuhan Karacakaya, kendisinin de şiddete uğradığını ileri sürmüştü.

"TÜM DELİLLERİ SUNDUM"

Ayşe Aslanpay sosyal medyada şu ifadeleri kullanmıştı:

 

Yaşadığım bu zorlu süreçle ilgili eski erkek arkadaşım Batuhan Karacakaya'dan şikayetçi oldum, darp edildiğime dair elimdeki tüm delilleri dosyaya sundum. Bundan sonra bu konuyla ilgili tarafıma yapılan tüm hakaret ve asılsız olaylarla ilgili avukatım suç duyurusunda bulunacaktır. Mental olarak o kadar yoruldum ki. Ben hayatıma devam etmeye çalışıyorum. Bu süreçte destek olan tüm arkadaşlarıma ve avukatıma teşekkürler.

"GEREKLİ İŞLEMLER BAŞLATILDI"

Daha sonra Batuhan Karacakaya bu durum hakkında yazılı bir açıklama yayınlamıştı:

"GELİN YAKINDAN ÇEKİN"

Oyuncu Batuhan Karacakaya önceki gece kardeşiyle birlikte Etiler'de aracına binerken görüntülendi. Karacakaya önce patlayan flaşlara şaşırarak ardından da ''Arkadaşlar kız kardeşim, gelin yakından çekin. Beni tanıyorsunuz kız kardeşimi tanımıyorsunuz '' dedi.

"BENİ BİLEN BİLİYOR"

"Batuhan Bey şiddet olayları vardı. Bayağı gündemdeydi, bu konu hakkında birşey söylemek ister misiniz?" sorusuna oyuncu, "Şu anda bir şey söylememe gerek yok, beni zaten bilen biliyor. Zamanı gelince herkes her şeyi öğrenecek. Ailem de kadına şiddet olmadığının farkındalar. Bu yüzden bununla alakalı bir şey söylemediler. Tamam artık bu konu hakkında konuşmayalım '' dedi.