Beşiktaş'ta yeni aday Onana

TAKİP ET

Saygın spor gazetesi L'Equipe, Beşiktaş'ın Lens forması giyen 23 yaşındaki Kamerunlu ön libero Jean Emile Onana için temaslara başladığını yazdı. Bonservis talebi 4 milyon Euro.

Saygın spor gazetesi L’Equipe, Beşiktaş'ın Lens forması giyen 23 yaşındaki Kamerunlu ön libero Jean Emile Onana için temaslara başladığını yazdı. Bonservis talebi 4 milyon Euro.

Beşiktaş’ın gündemine aldığı yeni bir isim Fransız medyasına düştü. Saygın spor gazetesi L'Equipe, siyah-beyazlıların Lens forması giyen 23 yaşındaki Kamerunlu ön libero Jean Emile Onana ile ilgilendiğini yazdı.

Haberde, Beşiktaş'ın fiyat sorduğu, Fransız ekibinin ise kapıyı 4 milyon Euro'dan açtığı ve görüşmelerin sürdüğü vurgulandı. Küçük yaşta Kamerun'da keşfedilen Onana, Portekiz'in Leixoes altyapısında eğitim aldı, buradan Lille'e transfer oldu. Mouscron ve Bordeaux'da oynadıktan sonra geçen sezon başında 4 milyon Euro'ya Lens'e geldi.

1.89'luk defansif orta saha, Lens'te 26 maça çıktı ancak gol ya da asist katkısı veremedi. Bu oyuncu 2020'den bu yana Kamerun Milli Takımı'nda da oynuyor.

sözcü

Beşiktaş 4 milyon Euro Jean Emile Onana