Bornava'da Feryal ve Ömer Tekin'in adları yaşayacak

TAKİP ET

İzmir depreminde yaşamını yitiren Feryal ve Ömer Tekin anısına park açılış töreni gerçekleştirildi. Törende Tekin çifti Bornova Belediye başkanı Mustafa İduğ'a teşekkürlerini sunarken duygu dolu anlar yaşadı. Baba Recai Tekin,'Depremde bir farkındalık yaratmak adına da önemli bir yer alacak.' dedi.

Süreyya SEDAT/İZMİRGÜNDEMİ- Bornova Atatürk Mahallesi’nde, İzmir depreminde yaşamını yitiren Feryal ve Ömer Tekin anısına park açılışı gerçekleştirildi. Açılışa Başkan İduğ’u temsilen Başkan Yardımcısı Barboros Taşer, CHP İlçe Başkanı, CHP ilçe yönetimi, ilçe muhtarları katıldı.  



ACILI BABADAN İDUĞ’A TEŞEKKÜR
Çocukları Feryal ve Ömer’i kaybeden baba Recai Tekin, “Belediyemize bu duyarlılıktan dolayı teşekkür etmek istiyorum. Evlatlarımızın adını yaşatmak için bu parka çocuklarımın adını vermeleri bizleri çok mutlu etti. Depremde bir farkındalık yaratmak adına da önemli bir yer alacak. Belediye Başkanımız Mustafa İduğ’a gerçekten teşekkür ediyorum. Başlangıçtan itibaren yanımızdaydılar, bize destek oldular ve bizim bu parkla acımızı paylaştılar, duyarlılık gösterdiler çocuklarımızın adını bu parka vererek burada tekrar teşekkür etmek istiyorum.” dedi

Bornova Belediye Başkanı Mustafa İduğ’u temsilen açılış konuşmasını yapan Başkan Yardımcısı Barboros Taşer, Başkan iduğ’un acıyı ve birlikteliği paylaştığını iletti.

bornova belediyesi feryal tekin ömer tekin i̇zmir depremi