Bornova'da ipler geriliyor! Toplantı yapılan kafe kapattırıldı iddiası!

TAKİP ET

Bornova'daki ilçe kongre gerginliği mekan kapattırmaya kadar vardı. Bornova Belediyesi'nin 2017 yılında hizmete açtığı Çınar Evi'nde Kazım Dirik Mahallesi delegelerinin toplantı devam ederken belediye yetkililerince kafenin apar topar kapatıldığı iddia edildi. İlçe Başkanı Ertürk Çapın olayı doğrularken, 'Partiye sonradan gelip, emek vermeden 40 yıllık emek veren insanlara baskı yapamazsınız' dedi.

İZMİR GÜNDEMİ/ CHP Bornova’da sular kaynamaya devam ediyor. Bornova Belediye Başkanı Mustafa İduğ’un istifa restinin ardından gerilen ilçede şimdide kafe gerilimi yaşanıyor.  İddiaya göre CHP Kadın Kolları eski MYK üyesi Perihan Yardımcı’nın daveti üzerine geçtiğimiz günlerde Çınar Evi’nde Kazım Dirik delegeleriyle toplantı yapmasının ardından, bir belediye başkan yardımcısının işletmeciyi aradığı ve kafeyi kapattırdığı iddia edildi.  Kazım Dirik Mahallesi’nden delege olan isimlerden Eski Milletvekili Kamil Okyay Sındır ve Eski Belediye Başkanı Olgun Atila’da toplantıda yer alırken, Belediye Başkanı Mustafa İduğ’un, Kazım Dirik Mahallesi’nde desteklediği liste kaybetmişti.

 

ÇAPIN’DAN İDUĞ’A ‘GEREĞİNİ YAPACAKTIR!’

Geçtiğimiz gün katıldığı bir canlı yayında Çınar Evi’nde yaşananları anlatan Bornova İlçe Başkanı Ertürk Çapın, şunları söyledi: “Olgun Atila, Kamil Okyay Sındır’ın da olduğu toplantıda gece bir telefon geliyor ve kafe apar topar kapatılıyor. Bizim CHP’nin kültüründe böyle bir şey yoktur. Bu çok farklı bir düşünce. Sol, sosyal demokrat bir düşünce değil. Siz kimsenin düşüncesine ipotek koyamazsınız. Eski vekil, eski başkan delegelerle oturmuşlar, çalışanlara talimat geliyor derhal kapatın diye. Çok ilginç yahu! Partiye sonradan gelip, emek vermeden 40 yıllık emek veren insanlara baskı yapamazsınız. Ben Sayın İduğ’un değil, birtakım bürokratların bu kararı aldığını düşünüyorum. Kendisinin de bu talimatı veren kişilere hesabını soracağını düşünüyorum. Ben çok üzüldüm. Sayın başkanın arkadaşları da orada oturup, liste yaptılar. Sayın başkanının bu konuyla ilgili gereğini yapması lazım. Partili arkadaşları rencide ettiler.”

Bornova Belediyesi'nde neler oluyor! Kira şirkete değil yengeye!

Flaş iddia! Başkan İduğ istifa mı edecek?

Başkan İduğ'dan o iddialara yanıt!

Bornova'daki kira krizinde sadece 2 kişi değilmiş! İşte gerçekler!

Flaş iddia! Bornova Belediyesi kaçak elektrik kullanımına göz mü yumdu! Sorumlu kim?

 

Bornova Bornova Belediyesi Çınar Evi CHP CHP Bornova olgun atila kamil okyay sındır