Bornova'daki kaçak elektrik krizinde 2. perde! Belediye'nin 4 yıl sonra aklına geldi!

TAKİP ET

Bornova Belediyesi tarafından, İnönü Pazar Yeri'nde takip edilmeyen 5 yıllık kaçak elektrik sorunu gündeme bomba gibi düştü. Bornova Belediye Başkanı Mustafa İduğ göreve gelmesinin 4'üncü yılının sonunda konuyla ilgili Gediz Elektik ile görüşme yapacağını açıkladı.

NUR DAYI/İZMİR GÜNDEMİ-Dün gündeme getirdiğimiz Bornova İnönü Pazar Yeri'nde yaşanan kaçak elektrik haberinin ardından yeni gelişmeler yaşandı. Bornova Belediyesi meclis toplantısında, Bornova Belediye Meclisi'nin AK Parti Grup Başkanvekili Fatih Taştan'tan tarafından iddia edilen İnönü Pazar Yeri'nde kaçak elektrik kullanıldığı haberi gündeme bomba gibi düşmüştü.

Meclis oturumunda gündeme gelen konu hakkında mecliste konuşan Bornova Belediye Başkanı Mustafa İduğ,' Takip edilmeyen bir konu' şeklinde yanıt vermişti.

Bornova İnönü Pazar Yeri'nde yaşanan kaçak elektrik sorunu ve Gediz Elektrik tarafından faturanın esnafa kesilmesine ilişkin Bornova Belediye Başkanı Mustafa İduğ, İzmir Gündemi'ne konuştu.

Flaş iddia! Bornova Belediyesi kaçak elektrik kullanımına göz mü yumdu! Sorumlu kim?

BELEDİYEMİZ İLE İLGİLİ BİR KONU DEĞİL

Gediz Elektrik tarafından ,İnönü Pazar Yeri'nde ki esnafın kaçak elektrik kullandığı iddia edilerek, esnafa kesilen cezalar hakkında üstü kapalı cevaplar veren Başkan İduğ, "Gediz Elektrik ile ilgili bir konu,Gediz Elektrik gerekli adımları attı.Belediyemiz ile ilgili bir konu değil, kullanıcı pazar esnafı ,esnafın lehine olacak şekilde Gediz Elektrik yaklaşım gösterdi.Gelişmeyi size aktaracağım" dedi.

PAZARTESİ GÖRÜŞECEĞİM

İnönü Pazar Yeri ile ilgili olarak Gediz Elektrik’le olan sürecin akıbeti hakkında konuşan  Başkan İduğ," Pazartesi Gediz Elektrik ile görüşeceğiz, haber veririm" ifadelerini kullandı.

HABER YAPMANIZ DOĞRU DEĞİL

Pazar yeri sorununa ilişkin ısrarla sorulan sorulara yanıt vermeyerek, gazetecilik dersi vermeye çalışan Başkan İduğ," Pazartesi günü randevu aldık Gediz Elektrik'ten onlarla konuşmadan haber yapmanız doğru değil" dedi.

DEVAMI GELECEK...

bornova belediyesi mustafa iduğ inönü pazar yeri kaçak elektrik fatih taştan gediz elektrik