Bornova Meclisi'nde dilekçe krizi!

TAKİP ET

Bornova Meclisi'nde AK Parti Grup Başkan Vekili Fatih Taştan ve Başkan İduğ arasında elektrik trafosu krizi yaşandı

Nur Dayı/ İZMİR GÜNDEMİ-Bornova Belediyesi Mart Ayı Olağan Meclis Toplantısında,Başkanlıktan gelen önergeler görüşmesinin 3.maddesi  AK Parti Grup Başkan Vekili Fatih Taştan ve Başkan İduğ arasında elektrik trafosu krizine neden oldu.

AK Parti Grup Başkan Vekili Fatih Taştan, GDZ Elektrik Dağıtım A.Ş’nin Bornova Kemalpaşa Mahallesine trafo alanı belirlenmesi maddesi üzerine itirazda bulunarak, 6, 7 ay önce verilen dilekçeye cevap verilemediğini söyledi. Bornova Belediye Başkan Mustafa İduğ, yapılan itirazın üzerine, “Bizim 6, 7 aydır cevap vermediğimiz bir konu yok.Siz Önergeyi ocak ayında verdiniz. Ben böyle bir şeyi kabul etmiyorum.”dedi.

Bornova Belediye Başkanı Yardımcısı Ercan Kahya, konunun üzerine AK Parti Grup Başkan Vekili Taştan’a “Lütfen şu anda bu konuyu uzatmayalım. Bir sonraki meclis toplantısında bu konuyu konuşalım. Gündemle devam edelim bu meclisi bitirelim cevapları bir sonraki mecliste verelim.”dedi.

Olayın üzerine Başkan İduğ,” Biz kaçak göçek iş yapan bir belediye değiliz. Her şey şeffaf. Bu güne kadar denetimleri de yaptık. Bir ay geç olabilir. Bunda çok büyük bir şey yok. ”dedi.

 

bornova belediyesi mustafa iduğ fatih taştan