Buca'nın uzlaşı adayı Çağdaş Kaya'dan miting gibi adaylık açıklaması

TAKİP ET

CHP Buca'da önceki gün tarafların adaylık için isminde uzlaştığı Çağdaş Kaya ilçe binası önünde miting meydanlarını andıran görüntüyle adaylığını resmen açıkladı. Kaya konuşmasında mücadele mesajı verdi.

27 Ağustos Pazar günü yapılacak CHP Buca Olağan İlçe Kongresi öncesi Çağdaş Kaya adaylık açıklaması yaptı.

Önceki gün Buca Belediye Başkanı Erhan Kılıç ve Büyükşehir cephesi arasında uzun görüşmeler sonucunda uzlaşma sağlanmış ve aday isim olarak da Çağdaş Kaya belirlenmişti.

Çağdaş Kaya bugün akşam saatlerinde Buca İlçe Başkanlığı önünde adaylığını resmen açıkladı. Adaylık toplantısına yaklaşık 2 bin partili katılırken, açıklamada Serkan Kalmaz, Buca İlçe Başkanı Hacer Taş, CHP İzmir İl Başkan Yardımcısı Görkem Duman da yer aldı.

Miting meydanlarını andıran adaylık açıklamasında Çağdaş Kaya, "7 yıl sonra tekrar burdayım. İlk günden daha heyecanlıyım. Mücadelemiz sürecek. Hacer Taş başkanımdan alacağım bayrağı daha da yükseğe dikeceğim. Bundan hiç kuşkunuz olmasın. Birlik ve beraberlik içinde yol yürüyeceğiz." dedi.

Hacer Taş da, "Bu görevi Çağdaş'a devredecek olmanın mutluluğunu yaşıyorum. Adaylık sürecinde yarışta başarılar diliyorum. Sonunda kadar yanındayım." dedi.

Öte yandan ilçe binasının bulunduğu caddeye üzerinde Çğdaş Kaya'nın resmi ve "Birlikte güçlüyüz" sloganın yer aldığı dev afiş asıldı.

chp buca