Bülent Ersoy hızını alamadı! Ajda'ya kırıcı sözler...

TAKİP ET

Bülent Ersoy aynı saate hem kendisine hem de Ajda Pekkan'a randevu verdiğini iddia ettiği modacı Burcu Sedef'e söylemediğini bırakmadı. Hızını alamadı Ajda Pekkan'a da kırıcı sözler sarf etti. Bülent Ersoy'un sözlerine Ajda Pekkan'ın cevabı Mevlana'dan yaptığı bir alıntıyla oldu. Dayanamadım hemen Ajda Pekkan'ı aradım.

Bülent Ersoy’un bu ani ve fevri çıkışı karşısında oldukça üzgündü. Türkiye’nin yeri doldurulamayacak bu iki starının bu duruma gelmesine üzüldüm.

Biz magazinciler onlarla konuşurken üzmemek, incitmemek için kelimelerimizi bile özenle seçerken Bülent Ersoy’un bir sinir anında sarf ettiği sözler hiç hoş olmadı.

Ne kadar sert ve agresif görünse de görünenin aksine çok çocuk ruhludur Diva.Çabuk kırılır ve çabuk öfkelenir. Biraz Bülent Ersoy’u tanıdıysam, bu açıklamalardan sonra eminim kendisi de üzülmüştür.

Umarım bir daha ikisini karşı karşıya değil, yan yana görürüz. Çünkü alternatifleri yok. Bunca söze ve kırgınlığa değer mi? Bu saatten sonra ne birbirlerini acı sözlerle incitmeliler, ne de birileri onları. (POSTA)

bülent ersoy ajda pekkan