Büyükşehir'den istifa etti, Adana'dan İYİ Parti vekilliği için yola çıktı!

TAKİP ET

Yerel seçimin ardından İYİ Parti kontenjanından Büyükşehir Belediyesi'ne önerilen 2 isim parlamento yolunu seçti. İZTEK Genel Müdürü Nihal Ağca görevinden ayrılarak Adana'da İYİ Parti'den milletvekilliği için aday adayı oldu. İZDOĞA Genel Müdürü Yücel ise yine İYİ Parti'den aday adayı olup olmama kararını bugün verecek.

Seçim takviminin açıklanmasından sonra gözler 14 Mayıs’ta gerçekleştirilecek Cumhurbaşkanlığı ve milletvekilliği seçimlerine çevrilirken, yoğun bir istifa ve aday adaylığı trafiği yaşanıyor.

İzmir'de de partilerde ve kamuda bu yönde büyük hareketlilik var. Son olarak İzmir Büyükşehir Belediyesi'nden 2 isim milletvekilliği aday adaylığı için yola çıkma kararı aldı. 

İZTEK GENEL MÜDÜRÜ İSTİFA EDİP ADAY ADAYI OLDU!

Yerel seçimin ardından İzmir Büyükşehir Belediyesi’ne İYİ Parti kontenjanından önerilen isimlerden İzmir İnovasyon ve Teknoloji A.Ş.(İZTEK) Genel Müdürü Nihal Ağca görevinden ayrılarak Adana’da İYİ Parti’den milletvekili aday adayı oldu.

İZDOĞA GENEL MÜDÜRÜ DE ADAY ADAYLIĞI YOLUNDA! 

İYİ Parti kontenjanından Büyükşehir’e önerilen diğer isim olan İZDOĞA Genel Müdürü Ersagun Yücel’in de gün içinde kararını vermesi ve görevinden ayrılarak İYİ Parti’den milletvekili aday adayı olması bekleniyor.

Nihal Ağca Ersagun Yücel