Çalınan köpeği getirene büyük ödül!

TAKİP ET

Çiğli'nin Ataşehir mahallesinde bahçeden çalınan Terrier cinsi köpeğini yaklaşık 4 aydır arayan Suzan Polat köpeğini getirene 25 bin TL ödül vereceğini açıkladı.

Özel Haber/ Aylin BAYRAM/ İZMİR GÜNDEMİ- 2007 yılında Antalya’da ölmek üzereyken bulunan Paşa'yı sahiplenen Suzan Polat, Paşa ismini verdiği köpeğin tüm bakımlarını üstlendi. Yıllarca kendisine yol arkadaşlığı yaptığını dile getiren Polat, “Paşa eğitimli bir köpek aynı zamanda özel bir bakım gerekiyor. O kalp hastası ve ilaç kullanıyor. Yıllarca bütün sevgimi ona verdim. O benim evladım, dışarıda yapamaz. Özel mamaları var onun. Ona iyi bakamazlar” dedi.


‘Müge Anlı’ya katıldım’
23 Ağustos Pazar günü Suzan Polat’ın bahçesinden çalınan Terrier cinsi köpek Paşa’yı o günden beri her gün aradığını, savcılığa gittiğini ve Müge AnlıTV programına katıldığını dile getiren Polat,  “23 Ağustos Pazar günü iğnelerini yaptırdım geldim. Bahçeme koydum. Yarım saatliğine pazara gittim ve geldiğimde onu çalmışlardı. İzmir’de sokak sokak ilan astık. Kaçıranların eşkâllerini emniyete verdim hiçbir şey yapılmadı” dedi.

“Kendini koruyabilecek bir köpek değil!”
Paşa’nın ismine duyarlı olduğunu dile getiren Suzan Polat, “Paşa, 13 yaşında gri renk, Terrier cins eğitimli bir köpek ve o bir ev köpeği. Kalp ve epilepsi hastası, aynı zamanda özel beslenmesi gereken bir köpek. Kendini koruyabilecek bir köpek değil” açıklamasında bulundu.


En son mama isterken görüldü
Paşa’nın en son 6 hafta önce bir Petshop’tan mama isterken görüldüğünü söyleyen Polat, “Şemikler Akça Petshop’tan mama istemiş, bir kadın ona mama almış. Çok korkmuş. O bir ev köpeği ve kalp rahatsızlığından dolayı özel beslenmesi gerekli” dedi.


Bulana 25 bin TL ödül!
Suzan Polat 23 Ağustos’tan beri köpeği aradığını ve onu bulana kadar vazgeçmeyeceğini söyledi. Bulana ve getirene 25 bin TL ödül vereceğini dile getirdi. Polat, “Paşa’yı bulana 25 bin TL ödül veriyorum. Ben 53 yaşında yalnızım ve ağır engelleyim. Müge Anlı'ya çıktım. Onu bulmak istiyorum. Tüm sevgim onundu. Onu çok özlüyorum. Lütfen onu bulmama yardım edin” çağrısında bulundu.
 

izmir çiğli kayıp köpek paşa büyük ödül