Çanakkale'de kan donduran cinayet iddiası! Sevgilisini uçurumdan atmış

TAKİP ET

Ailenin iddiaları ve savcılığın delil olarak mahkemeye sunduğu kanıtlar olayın hikayesini değiştirdi.

Çanakkale'nin Bozcaada ilçesinde, erkek arkadaşı ile gün batımını seyretmeye giden Yeşim Demir (39), uçurumdan yuvarlanıp, hayatını kaybetti. Çıkarıldığı mahkemece tutuksuz yargılanmak üzere salıverilen sevgili Nizamettin Gürsu, genç kadının ailesinin yaptığı itiraz üzerine tutuklandı. Ailenin iddiaları ve savcılığın delil olarak mahkemeye sunduğu kanıtlar olayın hikayesini değiştirdi.

İstanbul'da bir reklam ajansında grafiker olarak çalışan Yeşim Demir (39) erkek arkadaşı Nizamettin Gürsu ile gittiği Bozcaada'da geçen temmuz ayında evlilik teklifi almış, bir gün sonra bunu kutlamak için çıktıkları Polente tepesinde 30 metrelik uçurumdan düşmüştü. Genç kadın olay yerinde 45 dakika boyunca kalp masajı yapılmasına rağmen kurtarılamadı.

Olaydan sonra Jandarma tarafından gözaltına alınan Nizamettin Gürsu ilk ifadesinde "Evlilik teklifi sonrası romantik bir anımız olsun diye orayı seçtik. Biraz alkol aldık. Dengesini kaybedip aşağıya düştü" dedi. İfadesinin ardından nöbetçi mahkemeye sevk edilen Nizamettin Gürsu, yurtdışı yasağı konarak tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılmıştı.

AİLE "KAZA DEĞİL, CİNAYET"

Olayla ilgili soruşturma sürerken, genç kadının ailesi kızlarının ölümünün kaza değil, cinayet olduğunu belirterek Ezine Cumhuriyet Başsavcılığı'na suç duyurusunda bulundu. Aile suç duyurusunda, "şüpheli" gördükleri her bir ayrıntıyı tek tek anlattı

ODA TV