Cemalettin Alper, 'Yerel Seçimlere Hazırız'

TAKİP ET

CHP Bayraklı İlçe Başkanı Cemalettin Alper, yaklaşan yerel seçimler öncesi değerlendirmelerde bulundu.  Yerel seçimlere hazır olduklarını vurgulayan Alper, Bugün dahi seçim olsa CHP Bayraklı İlçe örgütü ve sandık görevlileri olarak her şeye hazır durumdayız' dedi.

İZMİRGÜNDEMİ/ Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Bayraklı İlçe Başkanı Cemalettin Alper, yerel seçimleri ve parti içerisinde yaşanan kurultay tartışmalarına ilişkin açıklamalarda bulundu. Başkan Alper, “İlçe örgütü olarak kurultay sürecini geride bıraktık. Önümüzde çok önemli olan yerel seçimler var. Bayraklı’da başkanımız Hasan Karabağ çok önemli projelere imza attı. Yapılan projeleri ilçe örgütü olarak halka çok iyi sunduk. Bu yüzden burada kale haline geldik. Hiçbir güç CHP’yi Bayraklı’dan silemez. Bayraklı’da rakibimiz yok. Biz Belediye başkanımızla beraber tüm kapılarımızı halkımıza açmış vaziyetteyiz. Halka yönelik hizmet sunuyoruz. Şahsi hiçbir beklentimiz söz konusu değildir. Tek bir amacımız var. O da CHP’nin iktidara gelmesidir. İlçe Başkanlığı ve gençlik yönetimi olarak 2019 yılında partimizin nasıl daha yüksek oy alabilmesi için çaba gösteriyoruz. Bayraklı’da bir sorunumuz yok” dedi.
 
KURULTAY DEFTERİ KAPANDI
 
Parti içi tartışmaların kurultayla beraber geride kaldığını söyleyen Alper, “Demokrasi gereği tüzüğümüzde de yer alan maddelere dayanarak bir kısım arkadaşlarımız imza verdi. Bir kısmı vermedi. Bunlar gayet doğal durumlardır. Ancak yeterli sayıda imza toplanmadığı için aynı demokratik tutum ve olgunlukla kurultay tartışmaları kapandı. Artık imza veren ya da vermeyene değil de hep beraber kol kola genel başkanımızla birlikte partimizi 2019’daki  yerel seçim sürecine en iyi şekilde hazırlamamız gerekiyor. Bu tür tartışmalar artık geride kaldı” diye konuştu.
 
GÖREVİMİZ HALKA HİZMET
 
Yaklaşan yerel seçimlere tüm birimleriyle hazır olduklarını ifade eden Alper, “Bugün dahi seçim olsa CHP Bayraklı İlçe örgütü ve sandık görevlileri olarak her şeye hazır durumdayız. Bizim en büyük projemiz Bayraklı halkıdır. Güler yüzümüzle halka hizmet etmektir. Bize yetki veren yerel iktidardır. Bizim de görevimiz bize yetki veren halka en iyi şekilde hizmet etmektir. Bu yerel iktidarın nimetlerini adil bir şekilde tüm Bayraklı’ya yaydık” şeklinde konuştu.
 
BAYRAKLI’DAKİ BAŞARIYI SÜRDÜRECEĞİZ
 
Bayraklı Belediyesi olarak asla ayrım yapmadan çalıştıklarını dile getiren Alper, “Çünkü orası halkın belediyesidir. Başkanımız Hasan Karabağ’da seçildikten sonra parti rozetini bir kenara koyarak burada yaşan tüm kesimlere adaletli bir şekilde hizmet sunmuştur. Biz de belediyemizin sunduğu proje ve hizmetleri ilçe örgütü olarak sokağa yansıttık. Bu sayede Bayraklı’da başarılı bir tablo var. Bu başarının daha yukarılara çıkarak devam edeceğine inanıyorum” diyerek konuşmasını noktaladı.
 

cemalettin alper bayraklı hasan karabağ bayraklı belediyesi bayraklı chp ilçe chp bayraklı ilçe