CHP Bornova'da kongre öncesi istifa depremi!

TAKİP ET

CHP Bornova Gençlik Kolları'nda, Gençlik Kolları İl kongresi öncesi kritik bir gelişme yaşandı.

İzmir Gündemi/ Cumhuriyet Halk Partisi İzmir'de tamamlanamayan tek kongre olan İl Gençlik Kolları Başkanlığı seçimi öncesi flaş bir gelişme yaşandı. Seçimlere kısa bir süre kala Cumhuriyet Halk Partisi Bornova Gençlik Kolları İlçe Başkanlığı yöneticileri istifa ettiğini açıkladı.

Bornova Gençlik Kolları İlçe Başkanı Burak Gülen yönetimindeki ilçe yönetimi, dün aksam saatlerinde istifa ettiğini duyurdu. CHP Bornova Etkinlik ve Eylemlerden sorumlu Gençlik Kolları Başkan Yardımcısı Emre Kılıç, Kültür ve Sanattan Sorumlu Gençlik Kolları Başkan Yardımcısı Gökçe Bilgesu Akkuş, İşçi Sendikaları-Meslek Odaları ve Sivil Toplum Kuruluşları’ndan sorumlu Gençlik Kolları İlçe Başkan Yardımcısı Gül Oral, İnsan Hakları’ndan sorumlu Gençlik Kolları İlçe Başkan Yardımcısı Sevilay Karademir, sosyal medya hesabından duyurduğu haber ile Gençlik Kolları’ndaki görevlerinden istifa ettiklerini belirtti.

Gökçe Bilgesu Akkus haberi sosyal medya hesabından “Bugün itibari ile almış olduğumuz karar sonucunda Bornova Gençlik Kolları Başkanı Burak Gülen’in yönetiminden istifa etmiş bulunmaktayız. Herkese saygılar ve sevgiler” notu ile duyurdu.