CHP Buca Belediye Başkan Aday Adayı Serkan Kalmaz, STK'larla bir araya geldi

TAKİP ET

Buca Belediye Başkan Aday Adayı Serkan Kalmaz, ilçede faaliyet gösteren sivil toplum kuruluşlarıyla bir araya gelerek, iş birliği ve dayanışma konularını ele aldı. Bu kapsamda, Buca Şoförler Otobüsçüler Esnaf Odası, Buca Esnaf ve Sanatkarlar Odası, Buca Muhtarlar Birliği Derneği ve Buca Oto Sanayi Sitesi'ne ziyaretler gerçekleştirdi.

Serkan Kalmaz, Buca Şoförler Otobüsçüler Esnaf Odası Başkanı Cüneyt Köktentürk ile bir araya geldiği ziyarette; Buca’nın trafik, ulaşım ve altyapı sorunlarına ilişkin projelerini anlattı. Buca’da asfalt seferberliği başlatarak ve gerekli trafik düzenlemelerini hayata geçirerek ilçeyi bu sorundan kurtaracağını dile getirdi.

Buca Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Turan Yazgan ile yapılan görüşmede Kalmaz, Buca esnafının karşılaştığı zorlukları ve çözüm önerilerini masaya yatırdı. Buca Belediye Başkan A. Adayı Serkan Kalmaz, yerel esnafın güçlendirilmesi için bir Buca Esnaf Masası kurulması gerekliliğinin altını çizdi.

Muhtarlar Birliği Derneği’nde Dernek Başkanı Başkanı Sedat Erşahin ve Koordinasyon Birimi ile buluşan Kalmaz, Buca’daki mahallelerin sorunlarını dinledi ve bu sorunların çözülmesi için hayata geçireceği projelerinden bahsetti. “Muhtarlarımızdan gelen kıymetli görüşlerle, Buca'mız daha yaşanabilir bir kent olacak!” diyen Kalmaz, her zaman ortak akılla hareket edeceğine vurguda bulundu.

Kalmaz’ın gün içerisindeki son durağı ise Buca Oto Sanayi Sitesi oldu. Serkan Kalmaz, Site Başkanı Kamuran Toprak ile beraber Buca Oto Sanayi Sitesi esnafıyla buluştu. Sanayi bölgelerinin ihtiyaçlarından ve bu ihtiyaçların çözüm yolları hakkında temaslarda bulunan Kalmaz, esnafa hayırlı işler diledi. 

Ziyaretleri sırasında “Buca'nın daha yaşanabilir ve gelişmiş bir ilçe olması için birlikte çalışmak, sorunları birlikte çözmek istiyoruz” diyerek katılımcı demokrasiye olan bağlılığının altını sık sık çizen Buca Belediye Başkan A. Adayı Serkan Kalmaz, "Sivil toplum kuruluşlarının görüş ve önerileri bizim için son derece değerli. İlçemizin geleceği için birlikte adımlar atmak, Buca'nın potansiyelini en üst düzeye çıkarmak için elbirliğiyle çalışacağız" dedi.

 

serkan kalmaz buca