CHP'de Çiğli kongresi'nin kazananı gençler oldu

TAKİP ET

Cumhuriyet Halk Partisi'nde 15 Aralık tarihinde gerçekleşen Çiğli kongresinde kazanan Mert Özcan'ın listesi damga vurdu.


Cumhuriyet Halk Partisi’nde 15 Aralık tarihinde gerçekleşen Çiğli kongresinde kazanan Mert Özcan’ın listesi damga vurdu. Cumhuriyet Halk Partisi Gençlik Kolları yönetiminden seçilen 5 isimin 3’ü ilçe yönetimine girerken, 2 kişide il yönetimine dahil edildi.

Konuyla ilgili gazetemize açıklamalarda bulunan Çiğli Gençlik Kolları Başkanı Tolga Sağlam‘’Kongre sürecinden yeniden başkan olarak çıkan Mert Özcan geçliğe ve teşkilata sahip çıktmıştır. Kendi kurduğu yönetimde, liyakatli ve partinin öz evladı olan gençlere sahip çıkmıştır. Bu da sayın Özcan’ın gençlere ne kadar önem verdiğini ve gençlerin önünü açtığını gösteren bir kanıttır.

Eski yönetimlere baktığımızda yaşı daha büyük olan partili büyüklerimizin olduğunu görüyorduk.  Tabi ki onlar bizim başımızın tacı, onlara saygımız sonsuzdur, sonuçta onlar bizden çok daha fazla partiye emek vermiş tecrübeli kişilerdir. Ancak onları ön plana çıkarmak yerine bizim gibi gençleri ön plana çıkartarak onların tecrübelerini bize aktarmaları lazımdı. Ama sağolsunlar mevcut ilçe başkanımız sayın Özcan kendi yönetiminde bunu başardı.

Büyüklerimiz tarafından söylenen bir söz vardır seçim zamanları ‘ Biz gençlerimizin önünü açmak istiyoruz’ diye. Ama bu söz hep havada kalırdı. Bu yüzden sayın başkanımıza çok teşekkür ediyoruz.
İnşallah ilçe yönetimi ve gençlik kolları yönetimi ile birlikte uyumlu bir şekilde, CHP kadamelerinin daha güzel yerlerinde, iktidara gidebilmek için çalışmalarımızı yaparız.’’ diye konuştu.
 

chp ÇİĞlİ kongre kazanani genÇler oldu