CHP'de hafta sonu mesaisi! Pazar günü 3 ilçe de sandık kurulacak

TAKİP ET

Cumhuriyet Halk Partisi kongre sürecinde son düzlüğe girildi. İzmir'de 19 Ocak'ta son bulacak kongrelerde bu hafta sonu 3 ilçede sandık kurulacak.

Oktay Güçtekin – İzmir Gündemi / Cumhuriyet Halk Partisi kongre sürecinde son düzlüğe girildi. İzmir’de 19 Ocak’ta son bulacak kongrelerde bu hafta 4 ilçede sandık kurulacak. CHP İzmir örgütü bugün Kiraz’da sandık başına giderken hafta sonu ise Narlıdere, Ödemiş ve Aliağa’da oy kullanacak.

Cumhuriyet Halk Partisi’nde kongre süreci devam ediyor. 30 ilçenin 23’ünde ilçe başkanlık seçimlerini tamamlayan CHP’de gözler son 7 ilçe’ye çevrildi.

CHP İzmir’de bu hafta sonu ise  Pazar günü 3 ilçe sandık başına gidecek.

Narlıdere’de gözler Durgun’da
Cumhuriyet Halk Partisi’nde Pazar günü gerçekleşecek Narlıdere kongresinde İlçe yöneticisi Mesut Durgun’un ismi ön plana çıkıyor. Narlıdere Belediye Başkanı Ali Engin’in ve Grand Plaza Genel Müdür Yardımcısı Hakan Kılıç’ın desteklediği İlçe yöneticisi Mesut Durgun, adaylığını açıklamıştı. Pazar günü gerçekleşecek kongrede bazı isimlerin ise adaylık için kulis yaptığı biliniyor. 

Narlıdere kongresi 12 Ocak Pazar günü saat 10.00'da Narlıdere AKM’de yapılacak.

Ödemiş’de tek aday
Ödemiş ilçesinde ise Pazar günü gerçekleşecek kongrede tek adayın olması bekleniyor. CHP Ödemiş ilçe başkanı  Hamdi Halis’in Pazar günü gerçekleşecek kongrede tek aday olması bekleniyor.

Ödemiş kongresi Ödemiş Belediye Nikah ve Kongre Salonu’nda yapılacak.

Aliağa’da ikili yarış
Pazar günü gerçeklesecek başka bir kongrede ise Aliağa’da CHP’li delegeler sandık başına gidecek. Aliağa kongresinde Saim Yurdakul ve Eski CHP İlçe Başkanı Özlem Şan Oğuzhan’ın aday olması bekleniyor.  .

Aliağa kongresi Pazar günü saat 10’da Aliağa Meclis Salonu’nda gerçekleştirilecek.
 

chp hafta sonu mesaisi pazar 3 ilçe sandık kurulacak