CHP'de o grup sözcüsünden 'mobbing iddiası' ve istifa!

TAKİP ET

Menemen Belediyesi CHP Grup Sözcüsü Hasan Ünal görevinden istifa etti. Ünal, CHP Menemen İlçe Başkanı Turan Erdoğan ve meclis üyelerine attığı istifa mesajında Başkan Aksoy hakkında 'mobbing' iddiasında bulundu.

İzmir Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi ve Menemen Belediye Meclisi CHP Grup Sözcüsü Hasan Ünal, sözcülük görevinden istifa etti.
Ünal, CHP Menemen İlçe Başkanı Turan Erdoğan ve meclis üyelerine attığı mesajında istifa gerekçesiyle ilgili flaş iddialar ortaya koydu.
 
Ünal istifasıyla ilgili Gerçekizmir’e yaptığı açıklamada “Grup sözcülüğünü bıraktım. Detaylı açıklamaları sonra yapacağım. İlçe başkanıma ve meclis üyelerine istifamla ilgili gerekli bilgilendirmeyi yaptım. Bundan böyle meclis üyesi olarak devam edeceğim” dedi.

MOBBİNG İDDİASI
Ünal’ın İlçe Başkanı Turan Erdoğan ve meclis üyelerine attığı mesajında Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Çakmak’ın kendisini belediye şantiyesinden gayri hukuki yollarla hurda çıkışının yapıldığı iddiasını araştırması için görevlendirdiğini, yaptığı çalışma sonrası rapor hazırlayıp Çakmak'a verdiğini ancak daha sonra Belediye Başkanı Serdar Aksoy’un başkan yardımcısı Çakmak’a mobing uygulamaya başladığını iddia etti.

Ünal’ın mesajında Belediye Başkan Yardımcısı Çakmak’a yapılanları kınadığı, gördüğü lüzum üzerine görevinden ayrıldığını bildirdiği öğrenildi.(Gerçek Gündem)
 
 

chp izmir menemen grup sözcüsü mobbing iddia istifa koronavirüs pandemi covid-19 salgın virüs