CHP'den AKP'ye "Trol hesap" çıkışı; "Hizmet konusunda eleştirecek konu bulamayanlar şuursuzca suçlamaya çalışmaktadır"

TAKİP ET

AKP'li isimler tarafından İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer'e karşı yapılan "Trol hesap" eleştiriler sonrası CHP İzmir'den de yanıt gecikmedi. Cumhuriyet Halk Partisi İzmir İl Başkanı Deniz Yüce yazılı bir açıklama yaparken, CHP İzmir Milletvekilleri Murat Bakan gazetemize açıklamalarda bulundu.

Oktay Güçtekin - İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer'in sosyal medya hesabından yapılan paylaşım sonrası AKP'li bazı isimler tarafından İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer'e karşı paylaşımlar yapılmaya başlandı. Başkan Soyer'e yapılan eleştiriler sonrası ise CHP İzmir'den de yanıt gecikmedi. Cumhuriyet Halk Partisi İzmir İl Başkanı Deniz Yüce yazılı bir açıklama yaparken, CHP İzmir Milletvekilleri Murat Bakan gazetemize açıklamalarda bulundu.

İşte Deniz Yücel'in açıklamaları ;
Deniz Yücel "Büyükşehir Belediye Başkanımız sayın Tunç Soyer'in sosyal medya hesaplarını yöneten bir kişi tarafından kendi hesabı yerine sehven başkanımızın hesabından yapılan ve kısa sürede silinen bir paylaşım, başka konuşacak konu yokmuş gibi dolaşıma sokuldu.@avhamzadag @MAtillaKaya

Trol dediğiniz sistem, partinize ait bir yöntem olup, ne partimizin ne de İzmir Büyükşehir Belediye Başkanımızın trolle de algı yönetimiyle de işi olmaz. Kendinize trol koronuzla birlikte gülecek malzeme arayacağınıza, ekonomide ülkeyi getirdiğiniz ağlanacak duruma bakın!

Pandemi döneminde işsiz ve aşsız kalan, faturalarını ödeyemeyen yurttaşlarımızın dertlerine, bu zor günlerinde derman olmaya çalışın. Zira @tuncsoyer tam da bunu yapıyor!"


"Hizmet konusunda eleştirecek konu bulamayanlar şuursuzca şuçlamaya çalışmaktadır"
Gazetemize konuşan Cumhuriyet Halk Partisi İzmir Milletvekili Murat Bakan ise AKP'nin eleştirilerini sert bir dille eleştirdi. Vekil Bakan "Hizmet konusunda eleştirecek konu bulamayanlar kişi kendinden bilir işi mantığıyla Başkanımızı şuursuzca suçlamaya çalışmaktadır" ifadelerini kullandı.Bakan "İzmir Büyükşehir Belediye Başkanımız gerek İzmir’i bir küresel kent yapma ve tarihten gelen misyonunu yeniden canlandırarak Akdeniz’in en önemli liman kenti ve bölgesel merkezi yapma vizyonu, gerekse salgın sürecinde kriz belediyeciliğinde gösterdiği başarılı çalışmaları ile örnek gösterilen rol model bir belediye başkanı olmuştur. Bunu görmeyenlerin gözleri kör, gönülleri kapalıdır. Bir personelin hatalı attığı twitten sonuç çıkarmaya çalışmak acziyet ve İktidarın umutsuzluğunun bir yansımasıdır. Hizmet konusunda eleştirecek konu bulamayanlar kişi kendinden bilir işi mantığıyla Başkanımızı şuursuzca suçlamaya çalışmaktadır. 

Biz Tunç Soyer Başkanımızla birlikte üretmeye ve bu kentte dayanışmayı yükseltmeye devam edeceğiz önerim bu asılsız iddia sahiplerinin de halkın gönlüne girmenin yolunun üretmekten geçtiğinin farketmeleridir." ifdalerini kullandı.