CHP'den İzmir'de yerel yönetim zirvesi! İşte program

TAKİP ET

Genel Sekreter Selin Sayek Böke, Genel Başkan Yardımcıları Oğuz Kaan Salıcı ve Seyit Torun'un da katılacağı iki günlük çalıştayda, yerel yönetim-örgüt ilişkilerinin nasıl olması ve başarı için hangi yol ve yöntemlerin izlenmesi gerektiği konusu masaya yatırılacak.

CHP İzmir il Örgütü, yerel yönetim-örgüt ilişkilerinin güçlendirilmesi, başarı için hangi yol ve yöntemin tartışılacağı iki günlük çalıştay düzenliyor. Tarihi Havagazı Fabrikası'nda 11-12 Eylül tarihlerinde gerçekleştirilecek çalıştaya, Genel Sekreter Selin Sayek Böke, Genel Başkan Yardımcıları Oğuz Kaan Salıcı, Seyit Torun, İl Başkanı Deniz Yücel, tüm milletvekilleri, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer ve tüm ilçe belediye başkanları ile CHP İlçe başkanları katılacak.

ATÖLYE ÇALIŞMALARI YAPILACAK
CHP İl Başkanı Deniz Yücel imzasıyla, tüm katılımcılar çalıştaya davet edildi. İl Başkanı Yücel, "Tarihi Havagazı Fabrikası'nda örgütlerimiz ve belediyelerimizle koordinasyonumuzu güçlendirmek, işbirliğimizi ve iş bölümümüzü daha iyi tanımlamak, iktidara yürüyüş adımlarımızı birlikte sağlamlaştırmak amacıyla düzenlediğimiz çalıştaya katılımından mutluluk duyacağız" dedi. Yarın saat 10.00'da saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başlayacak çalıştayın ilk toplantısında, açılış konuşmalarının ardından basın açıklaması yapılacak. Daha sonra atölye çalışmaları gerçekleştirilecek.  Katılımcılara gönderilen davet mektubunda, şu ifadelere yer verildi:

YEREL YÖNETİCİLER DE DİNLENECEK
"31 Mart yerel seçimleri iktidardan duyulan memnuniyetsizliği gözler önüne serdi ve seçmen, partimize teveccüh göstererek, önemli bir sorumluluk verdi. CHP yönetimindeki belediyelerimiz, partimizin iktidar yürüyüşünde büyük bir yük üstlendiler ve göreve geldikleri ilk günden bugüne sorumluluk duygusuyla çalıştılar, çalışıyorlar.

Halkımızın, partimize verdiği görev, iktidara yürüyüştür. Bunun gereğ4i olan adımları atmak ve başarıyı sürdürülebilir kılmak için Genel Merkezimiz, yerel yönetimlerimiz ve örgütlerimiz, her zamankinden daha sıkı bir iletişim ve işbirliği içinde olmak zorundadır.

İktidara giden yolda, Genel Merkez yöneticilerimiz, Milletvekillerimiz, İl yöneticilerimiz, İlçe başkanlarımız ve Belediye başkanlarımızın katılımıyla ideal bir yerel yönetim-örgüt ilişkisinin nasıl olması, başarı için hangi yol ve yöntemlerin izlenmesi gerektiğini değerlendirmek, güçlü ve zayıf yanlarımızı tartışmak ve ortak akılla yol ve aksiyon haritamızı belirlemek amacıyla 11-12 Eylül 2020 tarihlerinde bir araya geliyoruz."
 
 

izmir chp yerel yönetim zirvesi koronavirüs pandemi covid-19