CHP'den Kayseri'de zirve: Başkanlar sahaya iniyor!

TAKİP ET

CHP Genel merkezinin Kayseri'de düzenlediği belediye başkanları toplantısı başladı. İzmir'den Kayseri'ye giden belediye başkanları bugün sahaya inerek esnafın ve vatandaşların sorunlarını dinleyecek.

İZMİR GÜNDEMİ- CHP Genel Merkezi'nin düzenlediği belediye başkanları çalıştayı Kayseri'de gerçekleştiriliyor. İzmir'den Kayseri'ye giden ilçe belediye başkanları bugün Kayseri'nin farklı ilçelerinde saha çalışması yapacak. Başkanlar, esnafın ve vatandaşların sorunlarını dinleyecek. CHP iktidarında yapılacak çalışmalar hakkında bilgi verecek. 



"KAYSERİ HALKININ AYAĞINA GİDECEĞİZ"
Kayseri'de gerçekleştirilecek zirve öncesi CHP Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun'nun yaptığı açıklamaya, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ve Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ın yanı sıra İzmir'den belediye başkanları Abdül Batur, Adil Kırgöz, Serdar Sandal ve Ekrem Oran da katıldı.  Zirve öncesi açıklama yapan CHP Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun, "

"Biz Kayseri’ye, sadece bir toplantı düzenleyip ayrılmak için gelmedik. Belediye başkanlarımızla bugün, şehrimizin 16 ilçesinde sahaya çıkacak, vatandaşlarımızla bir araya geleceğiz. Akkışla’da, Develi’de, Bünyan’da, Hacılar’da, Felahiye’de, İncesu’da, Melikgazi’de, Kocasinan’da, Pınarbaşı’nda, Özvatan’da, Sarız’da, Sarıoğlan’da, Tomarza’da, Talas’ta, Yeşilhisar’da ve Yahyalı’da vatandaşlarımızla buluşacağız. Kayseri halkının ayağına gideceğiz, elini sıkacağız, derdini dinleyip, çözüm önerilerimizi anlatacağız.

Bugün ayrıca Kayseri’ye büyük hizmetler yapan, efsane belediye başkanımız Niyazi Bahçecioğlu’nun kabrini ve ailesini de ziyaret edeceğiz. Kayseri’de 12 yıl belediye başkanlığı yapan, fedakârca hizmet eden başkanımız, onuruyla yaşadı ve kendine bir mezar yeri dahi almadan görevini devretti. Vefat ettiğinde mezar yeri bile yoktu.

CHP Kayseri zirve saha çalışması politika