CHP İzmir, Anıtkabir'de

TAKİP ET

CHP İl Başkanı Yücel'in İzmirli ilçe belediye ve ilçe başkanları da CHP'nin 95'inci kuruluş yıl dönümünü kutlamaları için Başkent'in yolunu tuttu. Partide bugün kutlamaların yanı sıra il başkanları zirvesi de gerçekleşecek. 24 Haziran sonuçlarının masaya yatırılacağı toplantıda Yücel İzmir raporunu sunacak.

Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk tarafından 9 Eylül 1923'tekurulan ve bugüne kadar 7 genel başkanın görev yaptığı Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) 95'inci kuruluş yıl dönümünü kutluyor. CHP’nin 95'inci kuruluş yıl dönümünü kutlamaları İzmir’in başkanlarını da Ankara’da buluşturdu. 

Kutlamalar ve bugün yapılacak il başkanları için Ankara’ya giden CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel’in davetiyle İzmirli ilçe belediye ve ilçe başkanları da Başkent’in yolunu tuttu. 

CHP'de kuruluş yıl dönümü etkinlikleri kapsamında her yıl olduğu gibi bu yıl da ilk olarak Anıtkabir ziyaret edildi. İzmirli Başkanlar da bu kapsamda Ata’nın huzuruna çıktı. 

CHP İl Başkanı Yücel ise etkinliklerin yanı sıra Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’nun başkanlığında yapılacak il başkanları toplantısına katılacak.

chp izmir chp cumhuriyet halk partisi izmir chp izmir belediye başkanları