CHP İzmir'de 2020'nin ilk haftasında 3 ilçede kongre heyecanı yaşanacak!

TAKİP ET

Kongre sürecine hız kesmeden devam eden Cumhuriyet Halk Partisi  2020'nin ilk hafta sonu mesaisinde İzmir'de 3 ilçede sandık kuracak.

Kongre sürecine hız kesmeden devam eden Cumhuriyet Halk Partisi  2020’nin ilk hafta sonu mesaisinde İzmir’de 3 ilçede sandık kuracak.

İlk kongre Selçuk’da
CHP İzmir’de 2020’nin ilk kongresi Selçuk’ta yapılacak. Cumhartesi günü Selçuk Efes Tiyatro Salonu’nda gerçekleşecek kongrede ilçe başkanı Mehmet Karanfil’in tek aday olması bekleniyor.

Begama’da kritik yarış
5 Aralık Pazar günü ise ikili bir yarış olması bekleniyor. CHP’nin İzmir’de yerel seçimlerde kaybettiği ilçelerden olan Bergama kongresinde, İlçe Başkanı Mehmet Ecevit Cambaz ile yerel seçimlerde Belediye Başkan aday adayı olan Akın Yasa’nın yarışması bekleniyor.Pazar günü gerçekleşecek kongre Üç Kemer Düğün Salonu yapılacak.

Bornova’da 3’lü yarış
Pazar günü diğer bir seçim ise Bornova’da olacak.
Bornova ilçe başkanlığı için Selma Nalbantoğlu, Gürol Türkmentepe ile Ertürk Çapın adaylıklarını açıkladı.
Bu isimlere destek veren aktörler arasında görüşmeler sürerken, yakın bir süre içerisinde  uzlası sağlanması ve aday sayısında değişim olması bekleniyor. Bornova kongresi Evka-4 Naim Süleymanoğlu Spor Kompleksi’nde yapılacak.
 

chp izmir 2020 ilk haftası ilçede kongre heyecanı yaşanacak