CHP İzmir'de aday adayları için flaş karar!

TAKİP ET

CHP İl Yönetim Kurulu toplantısında parlamento yolunda milletvekilliği aday listesinde yer almak için çalışma yürütecek aday adayları için komisyon kurma kararı alındı. CHP milletvekili aday, adayı olacaklar için sürecin sağlıklı, adayların kamuoyuna tanıtılması için İl Başkanlığı bünyesinde Başkan yardımcılarından oluşan bir komisyon kurulmasına karar verildi.

İZMİR GÜNDEMİ-Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İzmir İl Yönetimi haftalık toplantısında önemli bir karar aldı. 

İl Başkanı Şenol Aslanoğlu yönetiminde gerçekleşen toplantıda parlamento yolunda milletvekilliği aday listesinde yer almak için çalışma yürütecek aday adayları için komisyon kurma kararı alındı. 

CHP’de geçmiş dönemlerde milletvekili adayları için kurulan komisyon bu kez aday adayları için devreye sokulurken, yürütülecek çalışmalara kurumsal bir çatı kazandırılması planlanıyor. 

3 BAŞKAN YARDIMCILI KOMİSYON 
Aday adayları komisyonu CHP İl Başkan Yardımcıları Orhan Polat, Görkem Duman ve Harun Atalayman’dan oluşurken, çalışmalar kapsamında aday adaylarının kendilerin örgüte anlatacakları bir büyük toplantı ya da video sunum hazırlanması planlanıyor. 

CHP İl Başkanı Aslanoğlu seçim startını verdiği il eski başkanları zirvesinin ardından önemli toplantılara devam ediyor. Aslanoğlu önce yarın il eski yöneticileri ardından perşembe günü de ilçe eski başkanlarıyla bir araya gelerek sürece dair fikir alışverişinde bulunacak. 

chp chpizmir