CHP İzmir'de başkanlar zirvesi: Neler konuşulacak?

TAKİP ET

İl Başkanı Deniz Yücel, perşembe günü partisinin belediye başkanlarıyla il binasında bir araya gelecek.

Geçtiğimiz hafta sonu CHP Genel Başkan Yardımcıları Oğuz Kaan Salıcı ve Seyit Torun ile Genel Sekreter Selin Sayek Böke’yi iki günlük çalıştay da ağırlayan İzmir Örgütü’nde, bu hafta önemli bir toplantı daha gerçekleşecek.

İl Başkanı Deniz Yücel, perşembe günü partisinin belediye başkanlarıyla il binasında bir araya gelecek.
Toplantı saat 13:00’te başlayacak.

NELER KONUŞULACAK?
Arama Çalıştayı’nın ardından belediye başkanlarını toplantıya davet eden Yücel’in İzmir’deki yol haritasına ilişkin fikir alışverişi yapmayı amaçladığı aktarıldı. Genel Başkan Yardımcıları Oğuz Kaan Salıcı ve Seyit Torun’un mesajları sonrasında İzmir’de örgüt işleri ve belediye hizmetlerinin ayrı yürütüleceği ancak parti çatısı altında bütünlük ve uyum içinde çalışılmasının önemine dikkat çekileceği aktarıldı.

Öte yandan toplantıda yeni il binası için çalışmaların gündeme gelmesinin de beklendiği belirtildi. Güzelbahçe Belediye Başkanı Mustafa İnce’nin yaptığı 6 aylık maaş bağışı sonrasında belediye başkanlarından destek istenebileceğinin gündeme gelmesinin beklendiği ifade edildi.

Ayrıca belediye başkanları toplantısı sonrasında ilçe başkanlarıyla da bir zirve düzenleneceği öğrenildi. Pandemi sürecinin el verdiği ölçüde sahaya çıkılacağının sinyalleri partide verilmişti. Herhangi bir seçim dönemi beklenmeden örgütün çalışmalara start vereceğinin ve başkanların da bu yönde çalışmalar yapmasının isteneceği ifade edildi.(Gerçek İzmir) 
 

chp izmir il başkan toplantı koronavirüs pandemi covid-19 salgın virüs