CHP İzmir'de eski başkana veda! Muharrem İnce'de cenaze töreni için İzmir'de olacak

TAKİP ET

Cumhuriyet Halk Partisi İzmir Örgütü eski İl Başkanları Sedat Akman'ı son yolculuğuna uğurlamaya hazırlanırken, cenaze törenine sürpriz bir ismin katılacağı da öğrenildi. CHP'de son günlerde yeni parti kuracağı iddiaları ile gündeme gelen Muharrem İnce, Akman'a veda için bugün İzmir'de olacak.

İzmir Gündemi/ Cumhuriyet Halk Partisi İzmir eski İl Başkanı Sedat Akman’ın hayatını kaybetmesi sonrası CHP İzmir Örgütü derin bir üzüntü yaşamıştı. Eski başkana veda etmeye hazırlanan İl Örgüt bugün saat 11.30’da CHP İzmir İl Binası önünde tören düzenleyecek. Törene CHP İzmir’den birçok önemli ismin katılması beklenirken, gelecekler arasında CHP eski Yalova Milletvekili Muharrem İnce’de bulunuyor. Son günlerde yeni parti kuracağı iddiaları ortaya atılan ve kendisinin “Bin Günde Memleket” hareketi olarak adlandırdığı hareketi başlatacağını belirten Muharrem İnce, eski başkanı son yolculuğuna uğurlamak için bugün İzmir’e gelecek.

Eski Başkan Sedat Akman için bugün (18.08.2020) saat 11.30’da CHP İl Binası önünde eski başkana anma töreni düzenleneceği öğrenilirken, cenaze töreni sonrası Hocazade Camii’nde merhum başkanın cenaze namazı kılınacak.