CHP İzmir'de eskiler masası!

TAKİP ET

Partide Alaattin Yüksel döneminde görev yapan il yöneticilerinin ardından 2012 ile 2016 yılları arası Ali Engin ve Bedri Serter dönemlerinde görev yapan il yöneticileri de bir araya geldi.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İzmir’de geçmiş dönemlerde görev yapan il yöneticileri peş peşe iki ‘eskiler masası’ kurdu. 

CHP’de ilk buluşma Alaattin Yüksel’in il başkanlığı döneminde görev yapan il yöneticilerini bir araya getirirken, bu buluşmanın ardından bu kez  2012 ile 2016 yılları arası Ali Engin ve Bedri Serter dönemlerinde görev yapan il yöneticileri toplandı. 


 

Engin ve Serter dönemlerinde yaklaşık 4 yıl birlikte görev yapan ekibin buluşmasında mevcut dönemde görevleri bulunan CHP İzmir Milletvekillleri Bedri Serter ve Sevda Erdan Kılıç ve Narlıdere Belediye Başkanı Ali Engin ile Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal herhangi bir söylentiye, olası bir yanlış anlamaya mahal vermemek için çağrılmadı. 

İki eski dönemin il yöneticilerini bir araya getiren buluşmalarda hasret gideren partililer aynı zamanda parti, kent ve ülke gündemini de masaya yatırarak fikir alışverişinde de bulundu. 

chp izmir ali engin bedri serter