CHP İzmir'de flaş görevden alma! O ilçe başkanı görevden alındı

TAKİP ET

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na, 'inzivaya çekilin, yoruldunuz' diyen İzmir Kemalpaşa Gençlik Kolları Kemalpaşa İlçe Başkanı Sergen Ergöç görevinden alındı.

İzmir’in Kemalpaşa İlçesi CHP Gençlik Kolları İlçe Başkanı Sergen Ergöç, sosyal medya hesabından Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’na çağrıda bulundu. Ergöç, Kılıçdaroğlu’nu eleştirirken iktidardan artık umudu kalmadığını söyledi.

 

Ergöç, “Sayın Genel Başkanım 25 yaşında bir gencim. 10 yıl oldu partimize başkanlık yapıyorsun. İnanın iktidar olmayı ve geleceğe umutla bakmayı sizden daha çok istiyorum. Denediniz, onlarca seçime girip kaybettiniz.  Sanmayın ki ülkemizdeki bu kaos ortamından sonra CHP iktidar olacak. Lütfen bu ülkenin bir vatandaşı ve partinizin bir neferi olarak sizden rica ediyorum. İnzivaya çekilin, siz de yoruldunuz” dedi.

Partide aktif görevdeyken sosyal medya platformlarından genel başkanı eleştiren ilçe başkanının durumu parti yöneticileri tarafından jet hızıyla değerlendirildi. İzmir İl Gençlik Kolları ve Genel Merkez Gençlik Kolları Başkanlığı’nın kararıyla görevinden alındı.

SERT SÖZLER…
Kararın ardından bu kez yine açıklama yapan Ergöç şu ifadeleri kullandı:

“Korktuğumu, mücadeleden vazgeçeceğimi, doğru söylemekten bıkacağımı mı? Sandınız, asla!

Cennet vatanın bir vatandaşı, Cumhuriyet halk partisinin bir neferi olarak, genel Başkanı eleştirmekten mi çekineceğim?

Eleştirdim diye görevden alınmaktan mı sakınacağım, doğruyu duymaktan korkan, kendilerine mualif olunmasından rahatsız olanlar, sanmayın ki sizlerin ucuz idealleri çıkarcı ve omurgasız siyasetiniz bizleri sindirecek, ülkemiz en iyi şartlar ve koşullar içerisinde yönetilinceye kadar önce kendimizden, sonra iktidara kadar en iyi yönetimi sağlayana dek eleştirmekten korkmayacağız!!

Tek adam rejim sistemini, içimize sindirmiş delegasyona kadar indirgemiş bu sistemi hiç bir zaman kabul etmedim, eleştirmekten ve karşı çıkmaktan çekinmedim. Mücadelemiz daha yeni başlıyor, böyle süreçlerde omurgasızlar, dik duranlar, dost, düşman belli olur. Kendi egosunu tatmin eden il gençlik kolları başkanı her zaman olduğu gibi bu süreçte de sınıfta kaldı.

Doğru her zaman tektir, and olsun ki doğruyu söylemekten, yanlışı eleştirmekten, masalarda aldığınız iradesiz kararlara, baskılara, boyun eğmeyip karşı çıkmaktan asla vazgeçmeyeceğiz!!

Cumhuriyet halk partisi benim evim, evimin ferdi olmaktan gurur duyuyorum!