CHP İzmir'de gençlik kolları toplantısı gerçekleştirildi

TAKİP ET

Cumhuriyet Halk Partisinde geçlik kolları zirvesi yaşandı. CHP İzmir Gençlik Kolları Başkanı Ozan Uyan, CHP İzmir İlçe gençlik kolları başkanlarıyla İzmir İl binasında toplantı gerçekleştirdi.

Oktay Güçtekin – İzmir Gündemi / Cumhuriyet Halk Partisinde geçlik kolları zirvesi yaşandı. CHP İzmir Gençlik Kolları Başkanı Ozan Uyan, CHP İzmir İlçe gençlik kolları başkanları ile, İzmir İl binasında toplantı gerçekleştirdi.

Cumhuriyet Halk Partisi İzmir Gençlik Kolları Başkanı Ozan Uyan, ilçe gençlik kollar başkanları ile toplantı gerçekleştirdi. Toplantının detaylarını gazetemize anlatan Uyan ‘’ Demokratik süreçlerimizin başladığı ilçe gençlik kolları kongremiz öncesi, süreçle ilgili ilçe başkanlarımız ile bir toplantı gerçekleştirdik. Sürecin demokratik, genç arkadaşların temsiliyetinin, oy hakkının korunması noktasındaki gerekli önlemleri alacağımız yönünde konuşma yaptık. Süreç bizim için demokratik olacaktır. Bu süreçte kazanan Cumhuriyet Halk Partisi olacaktır. Bu toplantımızda da bu süreçleri konuştuk.’’ ifadelerini kullandı.
 
 

chp gençlik kolları başkanı ozan toplantı seçim kongre