CHP İzmir'de hafta sonu mesaisi! 6 ilçede sandık kurulacak!

TAKİP ET

Cumhuriyet Halk Partisi'nde tamamlanan delge ve ilçe başkanlık seçimlerinin ardından gözler ilçe kadın ve gençlik kolları ilçe başkanlık seçimlerine çevrildi.

Oktay Güçtekin / Cumhuriyet Halk Partisi’nde tamamlanan delge ve ilçe başkanlık seçimlerinin ardından gözler ilçe kadın ve gençlik kolları ilçe başkanlık seçimlerine çevrildi. 29 Ocak tarihinde Seferihisar ve Gaziemir seçimlerini tamamlayan CHP Gençlik Kollarında hafta sonu 6 ilçede sandık kurulacak.

Cumhuriyet Halk Partisi büyük kurultay öncesi son düzlüğe girdi. 8 Şubat tarihinde gerçekleşecek İzmir İl başkanlığı seçimi öncesinde kadın ve gençlik koları seçimi heyecanı yaşanıyor. 29 Ocak tarihinde Seferihisar ve Gaziemir ilçelerinde  gençlik kolları seçimini tamamlayan örgütte, Pazar günü 6 ilçede sandık kurulacak.

1 Şubat tarihinde Karşıyaka sandık başına giderken. 2 Şubat Pazar günü Bayraklı, Konak, Çiğli, Foça ve Aliağa’da sandık kurulacak. İlçe gençlik kolları başkanlık seçimlerinin tamamlanmasının ardından CHP İzmir’de İl gençlik kolları başkanlık seçimi gerçekleştirilecek.
 
 

chp izmir hafta sonu mesaisi 6 ilçe sandık kurulacak