CHP İzmir'de il başkanlığına ilk aday

TAKİP ET

CHP Konak İlçe eski Başkanı Aytekin Tunus, 16 Eylül tarihinde yapılacak il kongresinde aday olacağını duyurdu.

CHP Konak İlçe eski Başkanı Aytekin Tunus, CHP İzmir İl Başkanı adayı olduğunu açıkladı. Tunus, aday olmasının gerekçesini, "Cumhuriyet Halk Partisinin değerli üyeleri, yoldaşlarımız, kardeşlerimiz, sevgili İzmirliler; Ülkemizin içinde bulunduğu şartlar hepimizin malumu 14-28 Mayıs seçimlerinde yaşadığımız hayal kırıklığı hepimizin hafızasında yeni bir heyecan, yeni bir umut, yeni bir coşku hepimizin isteği İşte bu nedenle Cumhuriyet Halk Partisi’mizin 16  Eylül 2023 tarihli İzmir İl kongremizde, az önce söylediğim heyecanı,coşkuyu,umudu yeşertmek adına il başkan adayı olmak için yola çıkma kararı almış bulunmaktayım."

Tunus'un açıklaması ise şöyle:

Amacımız il başkanlığımızın liderliğinde ilçelerimize, mahallelerimize dokunup heyecanı yeniden yeşertmek. Kendisini ötelenmiş, incinmiş hisseden, üzgün, kırgın insanımızı yeniden kazanmak.

Herhangi bir bahanenin ardına sığınmadan sadece 6 ay sonra yapılacak yerel seçimlere inanç ve coşkuyla hazırlanmak, yeni bir başarı hikayesi yazmak için adayım. Yol haritamızı ve projelerimizi önümüzdeki günlerde düzenleyeceğimiz basın toplantısıyla sizlere duyuracağız.

aytekin tunus chp konak ilçe eski başkanı chp konak il kongresi aday chp izmir il başkanı