CHP İzmir'de kritik grup toplantısı sona erdi! Masada neler görüşüldü?

TAKİP ET

CHP İzmir Büyükşehir Belediyesi bugün CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel'in çağrısı üzerine bir araya geldi. Pandemi sonrası gerçekleştirilen ilk grup toplantısına İl Başkanı Deniz Yücel'in yanı sıra, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, Grup Başkanvekili Mustafa Özuslu, CHP İl yöneticileri ve Büyükşehir Belediyesi meclis üyeleri katıldı. Toplantıda yeni il binası, pandemi süreci ve Büyükşehir faaliyet raporu görüşüldü.

Oktay Güçtekin / İzmir Gündemi - Cumhuriyet Halk Partisi İzmir Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyeleri, CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel'in çağrısı üzerine bugün Kültür Park İsmet İnönü Kültür Merkezinde bir araya geldi. Pandemi sonrası ilk kez bir araya gelen meclis üyelerini gündeminde, pandemi süreci, faaliyet raporu ve yeni il binası konuşuldu. Toplantıya CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel, İzmir  Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, Grup Başkanvekili Mustafa Özuslu, CHP İl yöneticileri ve CHP İzmir Büyükşehir Belediyesi meclis üyeleri katıldı. Pandemi öncesi alınan ve Temmuz ayında bitmesi planlanan il binası, COVİD-19 pandemisi nedeniyle ileriki bir sürece kaldığı konuşuldu.

"Faliyet raporu hazırlanmaya başladı"
Çalışmaların halen devam ettiği yeni il binası için yol haritasının görüşüldüğü toplantının bir diğer konusu ise pandemi süreci oldu. Pandemi sürecinde İzmir Büyükşehir Belediyesi olarak yapılanların değerlendirildiği grup toplantısında, meclis üyelerine bilgiler verildi. Temmuz ayının ikinci haftasında yapılması planlanan meclis toplantısı ile ilgilide konuşulan grup toplantısında görüşülmesi beklenen faaliyet raporu da toplantının ana gündemleri arasında yer aldı. İZSU, ESHOT ve Büyükşehir Belediyesi’nin faaliyet raporuna başlandığı konuşulan toplantıda, raporun meclisin ilk oturumuna yetiştirilmesi planlandığı öğrenildi. Temmuz ayında gerçekleştirilecek İzmir Büyükşehir Belediyesi Meclisi’nde belirlenmesi beklenen Komisyon Üyelerinin seçimi konusunun ise bu grup toplantısında konuşulmadığı bildirildi.