CHP İzmir'de kritik toplantı… Neler konuşuldu?

TAKİP ET

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer ve CHP İzmir İl Başkanı Şenol Aslanoğlu partisinin ilçe ve ilçe belediye başkanları ile Tarihi Havagazı Fabrikası'nda bir araya geldi. Seçim sonuçlarının masaya yatırıldığı toplantıda, ilçe ilçe oyların ele alındığı öğrenildi

NUR DAYI/İZMİR GÜNDEMİ - Cumhuriyet Halk Partisi İzmir’de seçim sonrası sunum programları hız kesmeden devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde basın mensupları ile bir araya gelen CHP İzmir İl Yönetimi ve İl Başkanı Şenol Aslanoğlu, bu kez de partisinin ilçe başkanları ve ilçe belediye başkanları ile bir araya geldi.

Tarihi Havagazı Fabrikası’nda , İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer ve CHP İzmir İl Başkanı Şenol Aslanoğlu’nun başkanlığında gerçekleşen toplantı yaklaşık 2 saat sürdü.

SEÇİM SONUÇLARI MASAYA YATIRILDI

Basın mensuplarıyla gerçekleştirilen seçim sonucu sunumunun daha detaylı gerçekleştirildiği toplantıda ayrıca sonuçlar karşılıklı olarak yorumlandı. İlçelerdeki seçim sonuçlarının da tek tek masaya yatırıldı. 

Sandığa gidilmeme, alınan oylar ve Cumhur İttifakı’nın aldığı oyların incelendiği süreçte CHP’nin geride olduğu 2 ilçe olan Kiraz ve Kemalpaşa üzerine yoğunlaşma gerçekleşti.

SEÇİMLER BİTTİ!

Toplantıda ayrıca Soyer ve Aslanoğlu’nun genel seçimlerin geride kaldığını ve bu seçimlerden ders çıkarılması gerektiğini vurgularken , gelecek yerel seçimlerde de parti için oyların arttırılması için çalışmaların başlanması gerektiği belirtildi. Bazı ilçelerde milletvekilliği seçimlerinde gerileme olduğunun da vurgulandığı toplantıda yeteri kadar çalışmanın yapılmadığı ve bazı ilçelerin uyarıldığı iddia edildi.