CHP İzmir'de kritik zirve: Yücel'den üye kaydı çıkışı!

TAKİP ET

CHP İzmir İl Başkanlığı ilçe başkanlarıyla kritik bir zirve gerçekleştirdi. Gündemde Kılıçdaroğlu'nun iki günlük İzmir ziyareti yer alırken bir diğer gündem ise bazı ilçelerin üye kaydı yapmaması oldu. Yücel, olası bir erken seçimle ilgili saha çalışmalarına hız verilmesi gerektiğinin de talimatını verdi.

CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel, ilçe başkanlarıyla kritik bir zirve gerçekleştirdi. Cumhuriyet Halk Partisi İzmir İl Başkanlığı’nın Çarşamba günü Ahmet Adnan Saygun Sanat Merkezi’nde (AASM) gerçekleştireceği ilçe başkanları toplantısı İl Başkanı Deniz Yücel’in anneannesi Suzan Uysal’ın vefatı nedeniyle iptal edilmişti. Toplantı bugün AASM’de İl Başkanı Deniz Yücel başkanlığında yapıldı. Toplantıya ilçe başkanlarının neredeyse tamamı katılırken, toplantının gündeminde iki gün süre ile İzmir'de olacak Kılıçdaroğlu’nun saha çalışmaları yer aldı. Gerçekleştirilen ilçe başkanları toplantısında programda kimlerin yer alacağı ve varsa ne görev alacakları konusunda görüşmeler gerçekleştirildi.

SAHA TALİMATI
CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel meclis üyelerinin ilçe başkanları tarafından daha fazla sahaya çekilmesi talimatında bulundu. Yücel ayrıca olası bir erken seçim süreci için saha çalışmalarına hız verilmesi ve daha fazla vatandaş ile temas edilmesi talimatı verdi.

YÜCEL'DEN ÜYE KAYDI TEPKİSİ
Yücel ayrıca toplantıda bazı ilçelerle ilgili eleştiride bulunduğu ifade edildi. Bazı ilçelerin saha çalışmalarında eksikliklerin olduğunu, bazılarının ise önemsenmeden hareket ettiğini belirten Yücel’in, “Bu ilçeleri biz biliyoruz, tespit ettik, onlar da zaten kendilerini biliyorlar. Arkadaşlar bu konuda biz ilçelerimizi bir uyarırız, iki uyarırız ama üçüncüsünde de gereğini yaparız. Üye kaydı yapmayan ilçeler var. Sıfır üye! Böyle şey olmaz” dediği aktarıldı.



 

chp izmir il başkanlığı deniz yücel izmir ilçe başkanları toplantısı