CHP İzmir'de miting öncesi son hazırlıklar!

TAKİP ET

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer ve CHP İzmir İl Başkanı Şenol Aslanoğlu öncülüğünde İzmir İlçe Belediye Başkanları ile CHP İzmir İl Binası'nda miting öncesi hazırlık toplantısı gerçekleştirildi.

NUR DAYI-İZMİR GÜNDEMİ- Bugün CHP İzmir İl Binasında, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer ve CHP İzmir İl Başkanı Şenol Aslanoğlu öncülüğünde bir hazırlık toplantısı gerçekleştirildi. Gerçekleştirilen hazırlık toplantısına İzmir İlçe Belediye Başkanları katılım sağladı. 

Toplantının gündeminde 30 Nisan'da Alsancak Gündoğdu Meydanı'nda 13. Cumhurbaşkanı adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu,  5 lider ve 2 Büyükşehir Belediye Başkanı'nın katılım sağlayacağı miting programına hazırlık sürecinin konuşulması vardı.

STRATEJİK ÇALIŞMALAR

CHP İzmir İl Binası'nda İzmir İlçe Belediye Başkanları ile yapılan toplantı sonrasında, CHP İzmir İl Başkanı Şenol Aslanoğlu öncülüğünde CHP İzmir Milletvekilleri Adayları ile bir toplantı daha gerçekleştirildi. Gerçekleştirilen toplantı da 13. Cumhurbaşkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun katılacağı miting öncesi hazırlıklar konuşuldu. Toplantının gündeminde olan bir diğer konu ise,  14 Mayıs seçimleri öncesinde stratejik çalışmalar ve planlamalar gündeme geldi.

chp tunç soyer şenol aslanoğlu izmir büyükşehir belediyesi chp izmir miting kemal kılıçdaroğlu cumhurbaşkanı İzmir chp milletvekili