CHP İzmir'de o ilçelere sandık kurulacak!

TAKİP ET

CHP İzmir'de mahalle delege seçimleri dün itibariyle başladı. Delege seçimlerinin ikinci gününde çok sayıda partili delege seçimi için sandık başına gidecek.

İZMİR GÜNDEMİ- CHP İzmir'de 3 Temmuz'da(Dün) başlayan 30 Temmuz'da sonlanacak olan delege seçim sürecinde sandık heyecanı yaşanmaya devam ediyor.

CHP İzmir'de mahalle delege seçim takviminin ikinci gününde Karabağlar, Karşıyaka ve Bornova'da sandık kurulacak.

KARABAĞLAR

İlk gün 10 mahalleye sandık kuran Karabağlar'da 4 Temmuz günü Sevgi, Bozyaka,Adnan Süvari,İhsan Alyanak, Cennetçeşme ve Uzundere mahallesi, 5 Temmuz'da Maliyeciler mahallesi,6 Temmuz'da Poligon, Muammer Akar ve Devrim mahallesi, 7 Temmuz'da Aşık Veysel, Günaltay ve Şehitler mahallesi, 8 Temmuz'da Üçkuyular, Aydın, Peker ve Abdi İpekçi mahallesi, 9 Temmuz'da Uğur Mumcu, Metin Oktay, Kibar, Esenyalı, Özgür, Refet Bele ve Esenlik mahallesine sandık kurulacak.

BORNOVA

Bornova’da mahalle delege seçimleri 3 Temmuz Pazartesi günü itibari ile başladı. Bornova'da 4 Temmuz'da Işıklar, 5 Temmuz'da Yeşilçam ve Kavaklıdere  mahallesi, 6 Temmuz'da Yakaköy Mahallesi, Çiçekli ve Kemalpaşa mahallesi, 7 Temmuz'da Gökdere ve Gürpınar mahallesi, 8 Temmuz'da Koşukavak mahallesi, 9 Temmuz'da İnönü, Kızılay ve Zafer mahallesi, 10 Temmuz'da Kazım Dirik mahallesi, 11 Temmuz'da Evka-3 mahallesi, 12 Temmuz'da Ümit mahallesi, 13 Temmuz'da Erzene mahallesi, 14 Temmuz'da Atatürk mahallesi, 15 Temmuz'da Kurudere, Sarnıç, Beşyol, Karaçam, Kayadibi, Çamiçi, Eğridere, Laka, Yunus Emre mahallesi, 16 Temmuz'da Yeşilova, Egemenlik, Mevlana mahallesi, 17 Temmuz'da Evka-4,Naldöken mahallesi, 18 Temmuz'da Karacaoğlan, Çınar mahallesi, 19 Temmuz'da Ergene mahallesi, 20 Temmuz'da Merkez, Çamkule mahallesi, 21 Temmuz'da Meriç,Serintepe mahallesi, 22 Temmuz'da Doğanlar, Gaziosmanpaşa, Rafetpaşa mahallesi, 23 Temmuz'da ise Barbaros ve Tuna mahallesinde sandık kurulacak.

KARŞIYAKA

Karşıyaka’da ilk sandık 4 Temmuz'da (Bugün) Yamanlar, Sancaklı, Alaybey ve Tersane’de sandık kurulacak. 6 Temmuz'da Donanmacı mahallesi, 8 Temmuz'da Bahçelievler, Bahariye, İmbatlı ve Mustafa Kemal mahallesi, 9 Temmuz'da Örnekköy, Zübeyde Hanım, Nergiz, Cumhuriyet, İnönü ve Latife Hanım mahallesi, 13 Temmuz'da Mavişehir mahallesi, 15 Temmuz'da Dedebaşı ve Şemikler mahallesi, 16 Temmuz'da Yalı, Demirköprü, Goncalar ve  Aksoy mahallesi, 20 Temmuz'da Atakent mahallesi, 22 Temmuz'da Tuna mahallesi, 23 Temmuz'da Bostanlı, Bahriye Üçok ve Fikri Altay mahallesinde delege seçimleri yapılacak.