CHP İzmir'de o ilçelerin delege seçim takvimi belli oldu!

TAKİP ET

Cumhuriyet Halk Partisi(CHP) İzmir'de delege seçimleri başladı. Buca ve Karabağlar'ın delege seçim takvimi belli oldu.

NUR DAYI/İZMİR GÜNDEMİ- CHP İzmir 'de sandık heyecanı yaşanmaya başladı. CHP İzmir'de 3 Temmuz'da(Bugün) başlayan 30 Temmuz'da sonlanacak olan delege seçim sürecinde, takvim netleşmeye başladı. İzmir'in metropol ilçelerinden olan Buca ve Karabağlar'da ise mahallelerde kurulacak sandık tarihleri belli oldu.

KARABAĞLAR'DA UZLAŞI

Bugün itibari ile Karabağlar’da delege seçimleri başladı. Karabağlar İlçe Başkanı Bülent Sözüpek’in mahallesi olan Yurdoğlu mahallesinde de ilk gün sandık kurulacak. Başkan Sözüpek mahallesinden, CHP örgütüne 'uzlaşı' mesajı verecek.

TEK LİSTE OLACAK

Yurdoğlu mahallesi dışında ilk gün,Tırazlı, Kavacık, Selvili, Doğanay, Karabağlar, Yaşar Kemal ve Osman Aksüner mahallesinde de sandık kurulacak. Karabağlar'da 8 mahalleye kurulan sandıklarda seçim tek liste şeklinde yapılacak. Günün sonunda 42 delegenin seçilmesi bekleniyor.

BUCA

CHP İzmir’in en çok merak ettiği ilçelerden olan Buca’da seçim köylerden başlayacak. Buca’da birçok mahallede tek listeyle gidilmesi bekleniyor. 7 Temmuz’da Yıldızlar, Karacaağaç veYirmizdokuzekim mahallesi, 8 Temmuz'da Menderes, İnkılap, Aydoğdu, Seyhan, Karanfil, Efeler ve Laleli mahallesi, 9 Temmuz'da Fırat, Yeşilbağlar,Atatürk, Çamlık, Valirahmibey, Çamlıkule, Dumlupınar ve Göksu mahallesi, 14 Temmuz’da Belenbaşı, Doğancılar ve Murathan mahallesi,15 Temmuz'da Kozağaç, Yaylacık, Yiğitler, Gaziler ve Hürriyet mahallesi,16 Temmuz'da Adatepe, İnönü, Ufuk, Yenigün, Akıncılar ve  Çaldıran mahallesi,21 Temmuz'da Kırklar, Kaynaklar, Zafer ve Şirinkapı mahallesi, 22 Temmuz'da Barış, Cumhuriyet, Çağdaş, Güven ve İzkent mahallesi, 23 Temmuz'da Yıldız, Bucakoop, Mustafa Kemal, Kuruçeşme, Dicle ve Çamlıpınar mahallesi.

seçim delege karabağlar buca chp