CHP' İzmir'de pazar mesaisi: Çiğli, Balçova ve Güzelbahçe sandık başına gidiyor

TAKİP ET

Cumhuriyet Halk Partisi'nde olağan kongre sürci başladı. Dün üç ilçede gerçekleşen ilçe başkanlık seçimleri sonrası bugün  İzmir'de 3 ilçede daha kongre heyecanı yaşanacak.

Oktay Güçtekin/  Cumhuriyet Halk Partisi’nde olağan kongre sürci başladı. Dün üç ilçe de gerçekleşen ilçe başkanlık seçimleri sonrası bugün  İzmir’de 3 ilçe de daha kongre heyecanı yaşanacak.
Cumhuriyet Halk Partisi’nde 14 Aralık itibiari olan olağan kongre sürecine start verildi. CHP İzmir’de ilk Urla, Bayındır ve Seferihisar sandık başına giderek ilçe başkanlarını belirledi.
CHP’de Pazar günü kongre sürecine tam gaz devam ediliyor.Urla,Bayındır ve Seferihisarın ardından CHP İzmir’de bugün Çiğli, Balçova ve Güzelbahçe’de sandık başına gidiyor.

Balçova ve Güzelbahçe’de tek aday
Balçova ve Güzelbahçe’de ise tek adaylı kongre yaşanması bekleniyor.İki ilçe de de mevcut ilçe başkanlarının yeniden aday olması üzerine karşılarına muhalefet adayı çıkmadı. Balçova İlçe Kongresi saat 10.00’da Termal Kardelen Salonu'nda gerçekleşecekken, Güzelbahçe İlçe Kongresi’nin ise saat 14.00’te Atatürk Kültür Merkezi’nde başlaması bekleniyor.

Çiğli’de 2 ‘li yarış
Çiğli’de bugün gerçekleşecek olan kongre yarışında mevcut İlçe Başkanı Mert Özcan ile muhalefetin adayı olarak konuşulan il eski Başkan Yardımcısı Şirin Akgül arasında yaşanması bekleniyor. Kongre saat 10.00’da Atatürk Kapalı Spor Salonu'nda başlayacak.
 

chp kongre sçeim sandık çiğli güzelbahçe balçova