CHP İzmir'de seçim çalışmaları devam ediyor! Başkan Aslanoğlu eski yöneticilerle buluştu

TAKİP ET

Cumhuriyet Halk Partisi İzmir'de seçim çalışmaları hız kesmeden devam ediyor. Örgütte geçmişte görev almış isimler üzerinde yoğunlaşan CHP İzmir İl Başkanı Şenol Aslanoğlu, geçtiğimiz günlerde ilk olarak partisinde görev almış il başkanları ile bir araya gelmişti.

Geçmiş dönem il başkanlarına ‘Destek’ ve ‘tecrübelerinizi aktarın’ çağrısında bulunan Aslanoğlu, bu kez ise il yönetiminde geçmişte yer almış isimler ile bir araya geldi. Sabah kahvaltısında buluşan siyasilerin gündeminde ise ‘seçim’ yer aldı.

ASLANOĞLU’NDAN TEŞEKKÜR

Düzenlenen kahvaltı sonrası geçmiş dönem il başkan yardımcılarına seslenen Aslanoğlu’nun, katılımcılara geçmişte aldıkları görevlerden dolayı teşekkür ettiği ve parti üzerindeki emeklerinin büyük olduğunu vurguladığı öğrenildi.

"DESTEK VERİN"

Toplantıda seçime 60 gün gibi bir süre kaldığını belirten Aslanoğlu, geçmişte görev alan il başkan yardımcılarından  ‘birliktelik’ talebinde bulunduğu da iddia edildi. Aslanoğlu’nun toplantıda saha çalışmalarında geçmişte görev alan isimlerin yer almaya devam etmesi gerektiğini vurguladığı belirtilirken, ‘iktidara giden yolda küskünlük olmasın’ dediği de iddia edildi.

SİYASİLERDEN ‘YANINIZDAYIZ’ DESTEĞİ VE SİTEM
Aslanoğlu’nun çağrısı sonrası söz alan isimler ise sitemle karışık destekte bulundu. Geçmiş dönemde yer alan isimlerin süreçte daha fazla dikkate alınmak istendiğini ifade ederken, mevcut süreçte eksik gördüklerini ve önerilerini de toplantıda dile getirdiği iddia edildi. Eski yöneticiler ayrıca süreç içinde kendilerine verilecek her türlü görevi yerine getirmeye hazır olduklarını da belirttiği öğrenildi.

ORTAK ÇALIŞMALAR BAŞLAYACAK
Konuşmalar sonrası il başkan yardımcılarının sözlerini dikkate alacağını ve kendileri için hepsinin çok önemli olduğunu belirten Aslanoğlu, saha çalışmalarında geçmiş dönemde görev almış isimlerinde sahaya inmesini ve mevcut yönetim ile ilçe yönetimlerine destek olması gerektiğini söylediği belirtildi.

chp izmir eski yöneticiler