CHP İzmir'de uzun gece! İşte Yücel'in yönetiminde olması  beklenen isimler!

TAKİP ET

CHP İzmir'de kongre maratonun sonuna yaklaşırken gözler yarın gerçekleşecek il kongresine çevrildi. Şimdiye kadar Cüneyt Oğuz, Ezgi Deniz Urunga'nın adaylığını açıkladığı, mevcut başkan Deniz Yücel'in ise uzlaşı adayı olarak öne çıktığı yarış, yarın başlayacak.

CHP İzmir’de kongre maratonun sonuna yaklaşırken gözler yarın gerçekleşecek il kongresine çevrildi. Şimdiye kadar Cüneyt Oğuz, Ezgi Deniz Urunga’nın adaylığını açıkladığı, mevcut başkan Deniz Yücel’in ise uzlaşı adayı olarak öne çıktığı yarış, yarın başlayacak. Çarşaf-blok liste tartışmalarının yaşandığı kongrede yeniden başkan seçilmesi beklenen  Deniz Yücel’in blok liste olması halinde yönetiminde yer alması beklenen isimleri derledik.
 
Kulislere yansıyan bilgilere göre Deniz Yücel’in 30 kişilik yönetiminde olması beklenen olası isimler,
 
Kongrenin nefes kestiği ilçelerden olan Buca’da ilçe başkanı seçilen Hacer Taş’ın il yönetimi için Çağdaş Kaya, Görkem Duman, Gözde Yiğit, Mesut Karaboğa, Melike Güneş, Orhan Karaoğlu isimlerinden dördünü önermesi bekleniyor.
 
Mavi listenin metropolde kazandığı ilk ilçe olan Karabağlar’da ise Başkan Mehmet Türkbay’ın 4 ismi il yönetimine bir ismi de İl Disiplin Kurulu’na önermesi bekleniyor.  Akın Ertok, Nahide Demir, İlhan Akaltun, Sema Çuhadaroğlu, Orhan Polat, Süleyman Çakır, Polat Manduz, Emel Tangobay isimlerinden bazılarının listede yer alması bekleniyor.                   
 
Konak’ta ise Başkan Çağrı Gruşçu’nun il yönetimine Serkan Çildan, İrfan Yıldız, Mesut Ak,
 
Çiğli’de Mert Özcan yönetimindeki ilçe örgütünde ise il yönetimine birçok isim talip olurken, 2 kişinin önerilmesi bekleniyor. Başkan Özcan’ın Hüseyin Kızılkaya, Zuhal Mercan, Barış Okur, Musa Sever, Cansu Malatyalı, Şahin Çalı arasından  iki ismi önermesi bekleniyor.
 
Bornova’da üç adayın yarıştığı kongreyi kazanan Ertürk Çapın’ın il yönetimi için Cumhur Dereli, Erol Mutlu, Mustafa Aslan, Mehmet Çıtak, Adnan Hocaoğlu, Efkan Muhtar isimlerinden bazılarını önermesi bekleniyor.
 
Mavi listenin güçlü çıktığı bir diğer metropol olan Karşıyaka’da ise yeni başkan Serdar Koç’un il yönetimi için  Nurşen Balcı, Sedrettin Coşkuner, İsfahan Naki, Ali Yaramışlı, Şener Akdemir isimlerinden bazılarını önermesi bekleniyor.
 
Kemalpaşa, Bülent Oray,Tire, Şenol Sardoğan,, Bakırçay Havzası (Dikili, Aliğa, Bergama, Kınık) Özcan Durmaz, Barış Eroğlu, İsmail Hakkı Şener, Narlıdere’de Erkan Kaya gibi isimlerin yazılması bekleniyor.
 
 

chp cumhuriyet halk partisi izmir en uzun gece uzun gece deniz yücel deniz yücel yönetim olması beklenen isim isimler beklenen isimler