CHP İzmir'den "Adalet Yürüyüşü" paylaşımı: 'Mücadelemizi #HerkesİçinAdalet'i sağlayana dek sürdüreceğiz'

TAKİP ET

Cumhuriyet Halk Partisi İzmir örgütü, CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun 2017 yılında başlattığı 'Adalet Yürüyüşü'nün 3'üncü yılı için sosyal medya hesapları üzerinden paylaşımlarda bulundu. #HerkesİçinAdalet etiketi ile yapılan paylaşımlarda, mücadelenin herkes için adaleti sağlayana kadar devam edeceği vurgulandı.

Oktay Güçtekin / İzmir Gündemi - Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu tarafından 2017 yılında başlatılan “Adalet Yürüyüşü” üzerinden üç yıl geçti. Ankara’dan başlayan ve İstanbul’a kadar devam eden yürüyüşe Cumhuriyet Halk Partililer’in yanı sıra  bir çok vatandaşta katılmıştı. Yaklaşım 450 km yolun yüründüğü yürüyüş 3’üncü  yaşında da unutulmadı.Cumhuriyet Halk Partisi İzmir örgütü “Adalet Yürüyüşü”nün 3’üncü yılını sosyal medya üzerinden yaptıkları paylaşım ile gündeme getirdi. CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel başta olmak üzere birçok CHP İzmir Milletvekili kişişel sosyal medya hesaplarından paylaşımlarda bulundu. #HerkesİçinAdalet etiketi ile yapılan paylaşımlarda yürüyüşün tarihe geçtiği vurgulandı.

İşte o paylaşımlar;
 
CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel
Adalet diye  yürüyenlerin destanı yazılalı 3 yıl oldu. Tarih kitaplarına, adaleti koşulsuz yazdırana kadar liderimiz
@kilicdarogluk
 ile yürümeye devam edeceğiz.
#HerkesİçinAdalet
#AdaletYürüyüşü
#AdaletYürüyüşü3Yaşında


CHP İzmir Milletvekili Tuncay Özkan
3 yıl önce bugün adalet yürüyüşü için ilk adım atılmıştı! Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu torunlarına miras bıraktığı o ifadeyle kilometreleri katetti! #HerkesİçinADALET

CHP İzmir Milletvekili Murat Bakan
Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu öncülüğünde hak, hukuk ve adalet talebiyle başlattığımız #AdaletYürüyüşü 3 yaşında. 24 gün boyunca; sıcak, soğuk, yağmur, çamur, rüzgar demeden on binlerle birlikte 450 kilometre yürüdük.

O, bu, şu ayrımı olmadan; genci, yaşlısı, kadını, erkeği, çalışanı, işsizi adalete susamış her kim varsa yan yana ve omuz omuza...

Bu ülkenin aydınlık geleceği için milyonlarla birlikte 3 yıl önce başlattığımız bu mücadelemizi #HerkesİçinAdalet'i sağlayana dek sürdüreceğiz.

Bu saray düzenini değiştirecek ve bu ülkeye; demokrasiyi, hakkı, hukuku, adaleti, kardeşliği, esenliği ve huzuru getireceğiz. Bundan, hiç kimsenin şüphesi olmasın!


CHP İzmir Milletvekili Mahir Polat
Yürümek; yürümeyenleri arkanda boş sokaklar gibi bırakarak, havaları boydan boya yarıp ikiye bir mavzer gözü gibi karanlığın gözüne bakarak yürümek!

Adalet diyerek çıktığımız yürüyüş 3 yaşında! Adalet tekrar yeşerene kadar mücadelemiz devam edecek.
#HerkesİçinADALET

 

 
CHP İzmir Milletvekili Kamil Okyay Sındır
Adalet yoksa özgürlük yok, huzur yok.
Genel Başkanımız
@kilicdarogluk
 önderliğinde seksen milyon için yürüdük, #Adalet'e susayan milyonlarca yurttaşımızın sesi olduk.
#HerkesİçinAdalet gelinceye, hak yerini buluncaya,kadim topraklarımızda yüzler gülünceye dek sürecek bu kavga.

 
CHP İzmir Milletvekili Atila Sertel
#HerkesİçinADALET diyerek en uzun en anlamlı yürüyüşü gerçekleştirmemizin üzerinden 3 yıl geçti. Türkiye ve dünya bu uzun Adalet yürüyüşünü konuşuyor.

 
CHP İzmir Milletvekili Tacettin Bayır
Halkın cesareti, inancı ve azmiyle adım adım çoğalan adalet yürüyüşü; bir milletin, laik bir toplum yaratma ilkesiyle, nasıl ayağa kalkabileceğinin bir göstergesi oldu.  Adalet Yürüyüşü’nün 3. Yıldönümü #HerkesİçinADALET

 
CHP İzmir Milletvekili Kani Beko
3 yıl önce DİSK’li 5 bin işçimizle katıldığımız, Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nun başlattığı Adalet Yürüyüşü’nün yıl dönümünü kutluyorum. #HerkesİçinADALET

 

chp adalet yürüyüşü paylaşım deniz yücel kani beko tacettin bayır murat bakan atila sertel mahir polat