CHP İzmir'den bisikletli miting daveti!

TAKİP ET

Cumhuriyet Halk Partisi İzmir İl Başkanlığı, Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu'nun Gündoğdu Mitingi'ne İzmirlileri sıradışı ve renkli bir etkinlikle davet etti. İzmirlileri bisikletlerle alana çağıran Partililer büyük ilgi gördü.

14 Mayıs'ta gerçekleştirilecek Cumhurbaşkanı ve 28. Dönem Milletvekili Seçimleri öncesi calışmalarını aralıksız sürdüren CHP İzmir İl Başkanlığı, kampanya yöntemleriyle de fark yaratıyor. CHP Lideri ve Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu'nun 30 Nisan 2023 Pazar günü saat 15.30'da Gündoğdu Meydanı'nda gerçekleştireceği büyük buluşmayı İzmir'de herkesin duyması için her platformda davetler yapan CHP'liler, bisikletlerle en çevreci miting davetini gerçekleştirdi. Kentin işlek caddeleri ve meydanlarında çevreyi kirletmeden, gürültü kirliliği yaratmadan bisikletlerle yapılan miting daveti, büyük ilgi gördü. Büyük fark yaratan alternatif tanıtıma özellikle gençlerin ilgisi dikkat çekti. 

Partinin bütün seçim kampanyası süresince çevreci propaganda yöntemlerini benimsediklerini vurgulayan CHP İzmir İl Başkanı Şenol Aslanoğlu, çalışmaların farklı meydanlarda sayısının artırılarak devam edeceğini belirtti. Bisikletli miting davetlerine İzmirlilerin gösterdiği ilgiye teşekkür eden Aslanoğlu, "14 Mayıs'ta tüm Türkiye'de bir tarih yazılacak ve İzmir mitingi bu tarihin köşe taşlarından biri olacak. Tüm halkımızı olabilecek en güzel yollarla davet etmek istiyoruz. Bu miting için de bisikletlerle yaptığımız çalışma en anlamlı çalışmalarımızdan oldu" diye konuştu.

chpizmir chp kemal kılıçdaroğlu miting