CHP İzmir'den o isimlere yeni görev!

TAKİP ET

30 Nisan'da Millet İttifakı Liderleri'nin İzmir'de gerçekleştireceği miting için geçmiş dönem Milletvekilleri'ne görev verildi.

Nur DAYI/ İZMİR GÜNDEMİ-14 Mayıs'ta yapılacak Cumhurbaşkanlığı seçimi ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimleri yaklaşırken, siyasi partilerin çalışmaları son sürat devam ediyor. CHP İzmir İl Binasında CHP İzmir İl Başkanı Şenol Aslanoğlu idaresinde il yönetim kurulu toplantısı gerçekleştirildi. Toplantıda 30 Nisan'da yapılacak olan miting için geçmiş dönem milletvekillerine görev verildi.

O VEKİLLERE GÖREV!

CHP İzmir İl Başkanı Şenol Aslanoğlu yönetiminde geçekleştirilen İl Yönetim Kurulu toplantısında,14 Mayıs seçimleri öncesinde 13. Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu, Millet İttifakı Liderleri ve iki Büyükşehir Belediye Başkanları'nın 30 Nisan Pazar günü Alsancak Gündoğdu Meydanı'nda İzmirliler ile bulaşacağı miting de görevlendirilmek üzere Tacettin Bayır ve 24,25,26.Dönem Milletvekilli Musa Çam, 24. Dönem Milletvekili Mustafa Moroğlu 'ndan oluşan bir  Miting Komitesi kuruldu.

O İSİMLERDE GÖREV ALMIŞTI

CHP İzmir İl Başkanı Şenol Aslanoğlu yönetiminde yapılan geçmiş il yönetim kurulu toplantısında, gerçekleştirilecek olan bu miting için kurulan komitenin dışında yönetim içinden Görkem Duman, Polat Manduz, Orhan Polat'tan oluşan bir komisyon da oluşturulmuştu.  Kurulan bu komisyon geçmiş dönem Milletvekilileri ile mitingin planlanmasında, yürütülecek çalışmalarda eş zamanlı harekete edecek ve miting organizasyonundan sorumlu olacak. 

ZİYARETLER GERÇEKLEŞTİRİLECEK

CHP İzmir il yönetim kurulu toplantısında Tacettin Bayır,Musa Çam, Mustafa Moroğlu,Görkem Duman, Polat Manduz ve Orhan Polat'tan oluşturulan miting komitesi ziyaretler gerçekleştirecek. Komite üyeleri esnaflar, STK'lar, Futbol Klüpleri, Baroları ve taraftarları ziyaret edecek. Komitelerin ziyaretlerine CHP İzmir 28. Dönem Milletvekili adayları eşlik edecek.

chp izmir chp milletvekili kemal kılıçdaroğlu şenol aslanoğlu