CHP İzmir İl yönetimi ilk kez bir araya geldi! İlk toplantıda yeni il binası müjdesi

TAKİP ET

Cumhuriyet Halk Partisi İzmir İl yönetimi mazbata alımı sonrası tanışma toplantısında İzmir İl binasında bir araya geldi.

Oktay Güçtekin / CHP İzmir İl başkanı Deniz Yücel’in başkanlığında gerçekleştirilen mazbata alın töreni sonası Cumhuriyet Meydanı’na çelenk bırakan Deniz Yücel ve İl yönetimi, sonrasında dün hayatını kaybeden Gaziemir Belediye Başkanı Halil Arda’nın babası Hilmi Arda’nın cenaze törenine katıldı. Tören sonrası Cumhuriyet Halk Partisi İzmir İl binasında bir araya gelen 30 üyeli yeni il yöneticileri, Deniz Yücel ile birlikte tanışma toplantısında bir araya geldi. Toplantı sonrası duygularını ifade eden İl yöneticileri,  tanışma toplantısından ve il yönetimininin olumlu tutumundan duydukları memnuniyeti dile getirdi.

CHP yeni il binasına kavuşuyor
Toplatı sonrası ise Cumhuriyet Halk Partisi İzmir örgütü’nün merakla beklediği haber geldi. Yıllardır İl binası arayışında olan CHP İzmir İl yönetimi, sonunda mutlu sona ulaştı. MHP’nin yeni il binası yapmasının ardından, CHP’den de kritik bir hamle geldi. Alsancak Kültür Mahallesinde bulunan 5 katlı yeni il binasını resmen satın aldı. Yaklaşık olarak 6 Milyon 200 bin tl değerindeki yeni il binasını alan İzmir İl yönetiminin, binada restore çalışmalarına başlayacağı bildirildi.
 

cumhuriyet halk partisi chp cumhuriyet halk partisi izmir il yönetimi ilk kez bir araya geldi ilk toplantı toplantı yeni il binası binası müjdesi