CHP İzmir Milletvekili Aday Adayı Burak Akkol; Bu hikaye yarım kalmayacak!

TAKİP ET

Cumhuriyet Halk Partisi Milletvekili Adaylarının açıklanmasının ardından Aday Adayı Burak AKKOL sosyal medya hesabından videolu mesaj ile açıklamalarda bulundu.

İZMİR GÜNDEMİ-Cumhuriyet Halk Partisi Milletvekili Adaylarının açıklanmasının ardından Aday Adayı Burak AKKOL sosyal medya hesabından videolu mesaj ile açıklamalarda bulundu. Burak Akkol, makamların gelip geçici olduğunu belirtip, asıl olanın Cumhuriyet Halk Partisi olduğunu vurguladı. Hedeflerinin partisinin ittifak ortakları ile iktidar, 13.Cumhurbaşkanımız olarak gençlerin demokrat amcası Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu’nu görmek olduğunu belirtti.14 Mayıs’a kadar Cumhuriyet Halk Partisi bir üyesi olarak hedefe ulaşmamız noktasında durmadan, yorulmadan çalışmaya devam edeceğini vurguladı.Akkol’un açıklaması şu şekilde;

KIYMETLİ PARTİLİLERİM, HEMŞERİLERİM

18 Mart 2023 Cumartesi günü ilçe binamızda gençliğimiz, heyecanımız ve enerjimizle sizlerin huzurunda aday adaylığımı açıklamanın haklı gururunu yaşamaktayım. Aday adaylığımı açıklamamın ardından gece gündüz sizlere partimin bir neferi olarak ziyaretlerde bulundum.

”36” yaşında evladınız, kardeşiniz ve partiliniz olarak Özgür Birey, Güçlü Toplum ve Demokratik bir Türkiye için çıkmış olduğumuz bu süreçte partimizin adaylarının belli olmasından sonra İzmir’imizden aday olan tüm partililerimizi tebrik ediyorum. Hedefimiz partimizin ittifak ortaklarımız ile iktidar, 13.Cumhurbaşkanımız olarak gençlerin demokrat amcası Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu olmasıdır.14 Mayıs’a kadar Cumhuriyet Halk Partisi bir üyesi olarak hedefe ulaşmamız noktasında durmadan, yorulmadan çalışmaya devam edeceğim. Makamların gelip geçici olduğu, aslolanın Cumhuriyet Halk Partisi olduğunu asla unutmayalım.Bur süreçte desteklerini esirgemeyen İlçe Başkanıma, Kadın Kolları Başkanıma, Gençlik Kolları Başkanıma, Meclis Üyelerime, Parti Yöneticilerime ve siz değerli kıymetli Hemşerilerime canı gönülden teşekkür ediyorum.Bu hikaye yarım kalmayacak!

chp burak akkol kemal kılıçdaroğlu