CHP Karabağlar'da adaylık düğümü çözüldü

TAKİP ET

Geçtiğimiz hafta mahalle delege seçimlerini tamamlayan ve ilçe başkanlığı konusunda büyük bir sessizlik içine bürünen Karabağlar'da düğüm çözülüyor.  Karabağlar'da aday olması beklenen  isimler gazetemize açıklamalarda bulundu.

Oktay Güçtekin/ Geçtiğimiz hafta mahalle delege seçimlerini tamamlayan ve ilçe başkanlığı konusunda büyük bir sessizlik içine bürünen Karabağlar’da düğüm çözülüyor.  Karabağlar’da aday olması beklenen  isimler gazetemize açıklamalarda bulundu.

CHP Karabağlar’da adaylık bilmecesi seçime 19 gün kala çözüldü. Aday olması beklenen isimler gazetemize konuştu. Mevcut başkan Ali İhsan Yıldız, yarışta varım diyerek şunları söyledi; “ 2 dönemdir başaknlık yapıyorum. Örgütün adayı olarak yola çıkmaya hazırlanıyorum. Kimsenin adayı değil, örgütün adayıyım. Satın aldığımız yeni ilçe binamızda Perşembe günü adaylığımı açıklayacağım. Parti içi yarış birlik ve beraberlik içinde olmalıdır. Asıl amacımız CHP’yi nasıl iktidara taşırız olmalıdır.’’

Polat’tan birlik ve beraberlik vurgusu
Karabağlarda ilçe başkanlığı için ismi geçen Orhan Polat tartışmalara son noktayı koydu. Gazetemize açıklamalarda bulunan Polat, ‘’Benimle ilgili basında aday olduğum şeklinde haberler yer aldı. Ama ben hiçbir zaman adayım demedim. Ekip ne derse o olur dedim. Siyaseten adayım denmeyeceğini, aday gösterilebileceğini bilmek gerekir. Biz, hırslarımızla egolarımızla siyaset yapmıyoruz. Herkesin onay verdiği ve memnun olduğu bir ortamda siyaset yapılmasını bildiğimiz için ortak anlayış diyoruz.Ben bu sorumluluğu bir kez  üstlendim. Yeni ve inandığımız arkadaşların görev yapmasını doğru buluyorum. Dediğim gibi birlik ve beraberlik ortamı oluşsun ve herkes siyasette yer alsın istiyorum’’ dedi.

Türkbay Perşembe günü açıklayacak
Eski İl Yöneticisi Mehmet Türkbay ‘’Adaylığım konusunda kesinlik yok, yarın arkadaşlarımızla sabahtan görüşme yapacağız. Görüşme sonucuna göre Çarşamba veya Perşambe günü açıklama yapmayı planlıyoruz. Ancak şuan kesin olan birşey yok’’ dedi.
 

chp chp izmir karabağlar