CHP Karabağlar'da atama krizi Genel Merkez'e uzadı!

TAKİP ET

CHP Karabağlar'da grup sözcüsü atamasıyla başlayan ardından yemek kriziyle devam eden sürecin ardından bugün meclis üyeleri ilçe binasında bir araya geldi. Başkan Türkbay'ın çağrısıyla toplanan meclis üyeleri, grup sözcülüğü konusunda ihtilafa düştü, CHP Genel Merkezi'ne yazılan yazı sonucu belirleyecek.

İZMİR GÜNDEMİ/ CHP Karabağlar’da kritik grup toplantısı sona erdi. CHP Karabağlar ilçe binasında gerçekleşen toplantıya Mehmet Türkbay’ın çağrısıyla Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu’nun yanı sıra Karabağlar’dan sorumlu il yöneticileri ve  meclis üyeleri katıldı.
 
Gerçekleşen grup toplantısıyla ilgili gazetemize konuşan Karabağlar’dan sorumlu il yöneticisi,  “Meclis üyelerimizle birlikte mali durum değerlendirmesi yaptık. Ayrıca meclis üyelerinin bölgesel çalışmalarıyla ilgili de toplantı gerçekleştirdik. Koordinasyonu artırmak amaçlı bir çalışma yaptık” dedi.
 
Öte yandan kulislere yansıyan bilgilere göre de Grup Sözcüsünün atanmasıyla ilgili krizin de çözülemediği, CHP Genel Merkezi’ne yazı yazılarak cevabın beklendiği bilgisi aktarıldı. Karabağlar Belediye Meclisi CHP Grup Sözcülüğüne, İlçe Başkanı Mehmet Türkbay tarafından atanan  Can Ersoy’un mu ya da  mevcut sözcü Levent Yıldır ile mi devam edileceği genel merkezin vereceği kara doğrultusunda belirleneceği öğrenildi.  Ayrıca Başkan Muhittin Selvitopu'nun da İYİ Parti İlçe Başkanlığı ziyaretinin de tartışıldığı kulislere yansıdı.