CHP Karabağlar'da o isim adaylığını açıkladı ''Ben değil biz olmak için aday oldum''

TAKİP ET

ÖZEL HABER/ CHP Karabağlar'da o isim adaylığını açıkladı. Cumhuriyet Halk Partisi Karabağlar'da adaylar netleşiyor. Dün gazetemize konuşan mevcut ilçe başkanı Ali İhsan Yıldız'ın adaylığını açıklaması  sonra gözler eski il yöneticisi Mehmet Türkbay'a çevrildi.

 
ÖZEL HABER/ CHP Karabağlar’da o isim adaylığını açıkladı.
Cumhuriyet Halk Partisi Karabağlar’da adaylar netleşiyor. Dün gazetemize konuşan mevcut ilçe başkanı Ali İhsan Yıldız’ın adaylığını açıklaması  sonra gözler eski il yöneticisi Mehmet Türkbay’a çevrildi.
Bugün gerçekleştirilen toplantı sonrası adaylığını gazetemiz aracılığı ile açıklayan eski ilçe yönetici Mehmet Türkbay, ilçe başkanlığına adaylığı hakkında konuştu. Türkbay ‘’ Karabağlarda birşeylerin değişmesi için yola çıktım. Karabağlarda birlik beraberliği huzuru herkesin siyaset yapma sansını yakalaması için yola çıktım. Karabağlar bizim evimiz, önce kendi evimizin önünü süpüreceğiz. Önce kendi evimizi sağlam bi şekilde ayakta tutmaya çalışacağız. Karabağlarda azınlığın değil çoğunluğun adayı olarak çıkıyorum. Herkese siyaset hakkkı tanınması adına, herkes siyaset yapsın diye, herkes kendini ifade etsin diye aday oldum. Bu yüzden arkadaşlar oturdular ve bir karar verdiler, bana herkesi sen kucaklarsın,  herkesi sen bir arada tuarsın sana ihtiyaç var dediler, bende arkadaşların desteğiyle aday oldum.’’ dedi.

‘’Parti’nin nasıl daha fazla oy alabileceğini anlatacağız’’
Kongre süreci hakkında da açıklamalarda bulunan Türkbay ‘’Bundan sonraki süreçte mahalle toplantıları yapacağız, çoğu mahalle beni tanıyordur ama tanımayan mahallelerde vardır elbet, genç jenerasyonlar da vardır, onlara kendimi ifade edicem yapmak istediklerimi anlatıcam neler yapılması gerektiğini anlatıcam. Partinin daha fazla nasıl oy alabileceğini nasıl bir ortam sağlanması gerektiğini söyliyeceğiz. Düzgün bir kadaro kurup güzgün bir yapılanma içersinde olacağız.

Türkbay’dan birlik mesajı ‘Şölen olsun’’
Demoktratik bir yarış içerisindeyiz, herkese başarılar diliyorum. Bu kongrenin, bir şölene dönüşmesini istiyorum. Gerçekten çok büyük sıkıntılar oldu. İnsanlar üzüldü belki bazıları için anormal gelebilir söylediklerim ama  insanalr üzüldü. Burada el ele , kol kola elimizden ne geliyorsa yapmaya çalışacağız. Bu konuda her türlü eleştiriye hazırım, her türlü eleştiri yapılabilir benle ilgili, hiçbir zaman tek başıma siyaset yapmadım, her zaman arkadaşlarla birlikte ortak akılla ne yapabiliriz diye düşünmeye çalıştım . Ben olmıcam biz olucaz, biz olursak daha kuvetli daha güçlü oluruz. Bu şekilde daha önemli işler yaparız. ‘’ dedi

Türkbay ‘’Haksızlığa uğrayan arkadaşlarımız var’’
Delege seçimlerine’de değinen Türkbay ‘’Sahadan çalışan arkadaşlarımız var, emek harcayan arkadaşlarımız var, meclis üyesi arkadaşlarımız  var belediye seçimlerinde haketmediği halde mağdur olan dışarıda kalan arkadaşlarımız var... Delege seçimlerinde sahada çalışan koşturan partimizi ayakta tutmaya çalışan arkadaşlarımız var onlarıda bu yelpazenin içerisine sokacağız, hep birlite düzgün bir yapılanma sağlıyacağız’’ ifadelerini kullandı
 

karabağlar chp mehmet türkbay